theodosiatsatsou

Η Θεοδοσία Τσάτσου εξομολογήθηκε όσα πέρασε μετά την αποχώρηση από το συγκρότημα των Μπλε και τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή.

«Γιατί κάποια στιγμή ένιωσα καταπίεση. Ήμουν απλώς η φάτσα που “πουλούσε” τα τραγούδια και αυτό δεν μου άρεσε. Εγώ είμαι καλλιτέχνις και δημιουργώ, δεν είμαι μοντέλο, ούτε γουστάρω τις αφίσες. Όταν στις αφίσες ποζάρει από την κυρία που πουλάει χαλιά μέχρι τον πιο διαπλεκόμενο πολιτικό, εγώ δεν έχω θέση σ’ όλο αυτό. Εγώ μουσική πουλάω, το αφτί σου αγγίζω και, αν είμαι τυχερή, μπορεί και την καρδιά σου. Αλλά μέχρι εκεί… Αν δεν ξέρεις το πρόσωπό μου δεν με πειράζει. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι όταν θα βγάλω μια νότα να με αναγνωρίσεις».

Όσο για το αν φοβήθηκε, όταν πήρε την απόφαση να ακολουθήσει διαφορετική πορεία από αυτή του συγκροτήματος, απάντησε στο Πρώτο Θέμα: «Ναι, γιατί έσπαγα ένα συμβόλαιο που είχα υπογράψει με δισκογραφική εταιρεία για πέντε δίσκους. Πέρασα πέντε μαρτυρικά χρόνια με δικηγόρους και δικαστήρια. Ο κόσμος δεν μου συγχωρούσε την αποχώρηση αυτή. Έβγαινα να τραγουδήσω και με έκραζαν ή μου πετούσαν αντικείμενα. ∆εν το μετάνιωσα, όμως...».

Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured