avopolis.team

 thumbnail

Οι πρωτεργάτες του ελληνικου hip hop ο B.D.Foxmoor των Active Member & Δημήτρης Μεντζέλος από τα Ημισκούμπρια ανταμώνουν στην ίδια σκηνή για ένα dj set αφιερωμένο στα 40 χρόνια του παγκόσμιου hip hop. Για δύο μέρες στη σκηνή του Χυτηρίου θα γίνει ένα ιστορικό μουσικό battle με Hip Hop tracks από την Golden Era.
H αγάπη του B.D.Foxmoor για το βινύλιο έχει συχνά επιβεβαιωθεί με πολλά και πολύωρα Dj set σε όλη την Ελλάδα. Η συλλογή και η μελέτη των δίσκων είναι το μεράκι του... Κι έρχεται τώρα να αναμετρηθεί με τον Δημήτρη Μετζέλο μαγεμένο από το παλιό καλό hip hop που σίγουρα κατέχει την ιστορία της μουσικής αυτής από τα πρώτα ακούσματα.
Η "αναμέτρηση" θα γίνει στο θέατρο "Χυτήριο" στις 6 & 7 Δεκεμβρίου με είσοδο 10 ευρώ και ώρα έναρξης στις 21:30. Δύο από τους παλαιότερους εκφραστές της hip hop μουσικής σε  μια εμπνευσμένη στιγμή, όπου μοιράζονται τραγούδια και ρυθμούς.
 

Χυτήριο: Ιερά Οδός 44, Αθήνα  Τηλέφωνο: 21 1012 4401
..............................................................................................................................
Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, οι δύο "αντίπαλοι" θα ανηφορίσουν προς την Θεσσαλονίκη. Η "μάχη" θα γίνει στο Love Casual Living και θα ξεκινήσει στις 21.30. Αν οι δυο τους αντέξουν, έπεται συνέχεια στη Λάρνακα της Κύπρου και αλλού.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured