Στυλιανός Τζιρίτας

xrhstos_papadopoulos

Λες "άντε να δω τι κάνει αυτός ο άνθρωπος στον καινούργιο του δίσκο" και ανοίγεις το διαδικτυακό άρθρο που ασχολείται με την παρουσίαση του καινούργιου δίσκου του Χρήστου Παπαδόπουλου. Τα σχόλια, όμως, περί της παρουσίασης του δίσκου του Παπαδόπουλου περισσότερο είχαν να κάνουν με τους παρευρισκόμενους παρά με πληροφορίες για τον ίδιο το δίσκο.

Και είναι και αδικία διότι ο Χρήστος Παπαδόπουλος (θυμίζουμε την επιτυχημένη πορεία του με τα Παιδιά από την Πάτρα αλλά και την λίαν καλή εκπομπή του περί μουσικής και οργανοπαιξίας σε διάφορα ιδιωτικά κανάλια επί σειρά ετών) έχει παρουσιάσει έργα και όχι σερπαντίνες life style. Παραδοχή αντικειμενική πιστεύω ασχέτως αν αρέσκεται κάποιος ή όχι στις συνθέσεις του.
Το life style όμως πρωταγωνίστησε στα σχετικά άρθρα που διαβάσαμε περί τη παρουσίασης του καινούργιου του δίσκου που φέρει τον τίτλο Ξεριζωμός: 91 χρόνια μετά... Περισσότερο για την (ανανεωμένη όπως διαβάζουμε…) Νατάσσα Καραμανλή και καθόλου για το ύφος των συνθέσεων στο οποίο κινείται πια ο συμπαθής μουσικός και συνθέτης. Για το αν παραβρέθηκε η εκ καλλιστείων ορμώμενη Χριστιάνα Καρνέζη παρά το ποιες θεματικές ενότητες πραγματεύθηκε στους στίχους του ο Κώστας Μπαλαχούτης που είχε αναλάβει το συγκεκριμένο πεδίο.

Καταλαβαίνουμε ότι χρειάζεται και το φως το προβολέων αλλά να μη χάνουμε και την ουσία μιας και υπήρχε και live παρουσίαση των συνθέσεων στο Αμφιθέατρο της Τεχνόπολης την Κυριακή το βράδυ, οπότε και θα μπορούσαν να υπάρχουν κάποιες κρίσεις ή έστω πληροφορίες περί του πραγματικού γεγονότος της βραδιάς. Μετά παραπονιούνται οι κεφαλές της μουσικής βιομηχανίας περί της κρίσης…

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured