lampislivieratos

Στη δεκαετία του '90 μεσουρανούσε ως ποπ σταρ (όπως την εννοούσαμε την ποπ τότε, εν Ελλάδι, με λίγη πίστα...), τόσο στη δισκογραφία και τα βραδινά μαγαζιά, όσο και σε περιοδικά ποικίλης ύλης. Όλα αυτά για λίγο κρατάνε, αυτό το γνωρίζουμε όλοι, και όταν τελειώνει η λάμψη και το χρήμα, όλα γίνονται όλο και πιο δύσκολα. Το σύστημα μια χαρά συνεχίζει και χωρίς τους -κατα περιόδους- "αστέρες".

Ο Λάμπης Λιβιεράτος, περί ου ο λόγος, προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του, αλλά ευτυχώς δεν τα κατάφερε. Ο ίδιος υποφέρει τα τελευταία χρόνια από βαριά κατάθλιψη. Το διαζύγιο με τη γυναίκα του (Εύη Αδάμ), τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, η αυτοκτονία του αγαπημένου του αδελφού Ανδρέα πριν ένα χρόνο (έπασχε και αυτός από κατάθλιψη και έπεσε από την ταράτσα της πενταώροφης πολυκατοικίας που έμενε με τη μητέρα του στον Άλιμο), τον έφτασαν σε πολύ άσχημη κατάσταση ψυχολογικά.

Στα επαγγελματικά του, το 2005 είχε ανοίξει στην Αγία Παρασκευή το cafe-bar Lavmi - ωστόσο το 2008, βρέθηκε σε δικαστική αντιπαράθεση με έναν από τους συνεταίρους του, ο οποίος τον κατηγόρησε για υπεξαίρεση, κάτι που έφερε μεγάλα οικονομικά προβλήματα στον ίδιο, ο οποίος και δανείστηκε για να να στηρίξει την επιχείρηση.

Ο Λιβιεράτος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας με χάπια την περασμένη Κυριακή και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κωματώδη κατάσταση, στα επείγοντα περιστατικά του «Αμαλία Φλέμινγκ». Οι γιατροί κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή και τα κατάφεραν και μόλις χθες έλαβε εξιτήριο.

Ευχόμαστε υγεία και ψυχική ηρεμία, πάνω από όλα, γιατί κανείς δεν αξίζει να έχει αυτή την τύχη.

{youtube}UR-nn1kNgbg{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured