news.team

dolofonos

Οι εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα είναι ραγδαίες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα (γνωστού ως Killah P). Στο πολιτικό τερέν ευδοκιμούν οι συνήθεις αντιπαραθέσεις, ως συνήθως, με στόχο την όποια εκμετάλλευση κάθε παράταξης, οι οποίες είναι και άνευ ουσίας. Ουσιαστικό όμως είναι το στοιχείο που βγήκε στη δημοσιότητα χθες το βράδυ. Οι Αρχές, μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήγου έχουν ήδη εντοπίσει τους αριθμούς από τους οποίους εστάλησαν τα μηνύματα ή έγιναν οι κλήσεις προς το δολοφόνο Γιώργο Ρουπακιά και οι οποίες ήταν περισσότερες από μία, πριν μεταβεί στο σημείο όπου έγινε το έγκλημα.

Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του δράστη, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, προκύπτουν στοιχεία που αφορούν και στις επαφές μεταξύ των προσώπων που επικοινώνησαν με τον δράστη και άλλων που ήταν παρόντες στη συμπλοκή, ενώ οι όποιες εξελίξεις αναμένονται από Δευτέρα.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι ο Γιώργος Ρουπακιάς αποτελεί μέλος μιας οργανωμένης ομάδας – συμμορίας, που ενδεχομένως μάλιστα να είναι τόσο καλά δομημένη ώστε να έχει αρχηγό και υπαρχηγό.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured