avopolis.team

pimms1

Ως ένας από τους 600 ανθρώπους που το υποδέχτηκαν στην Πλατεία Μοναστηρακίου, όπου ήταν η αφετηρία των διαδρομών του (κι ένας από τους συνολικά 1.850 που έχουν ήδη απολαύσει μια «ολαράουντ» βόλτα του σε κάποιο μέρος της Αθήνας και στο κέντρο της Θεσσαλονίκη), μου φαινόταν απολύτως λογικό να πάρω τους φίλους μου κα μετά το μεσημεριανό μας μπάνιο στο Μαύρο Λιθάρι, να κατευθυνθούμε, νωρίς το απόγευμα, στη Γλυφάδα για το «βρετανικό» μας ραντεβού με το παραδοσιακό κόκκινο διώροφο λεωφορείο «PIMMS OClock Bus». 

Ύστερα από 9 εβδομάδες διαδρομών στους Ελληνικούς δρόμους, το PIMMS OClock Bus έφτασε στον τελευταίο του προορισμό, την Αθηναϊκή Ριβιέρα, διασχίζοντας την παραλία των Νοτίων προαστίων της Αθήνας με σκοπό του να φέρει τους φίλους πιο κοντά κι εγώ δεν θα μπορούσα να χάσω την ευκαιρία να είμαι ένας από τους φίλους που θα απολαύσουν τη βόλτα στην πόλη με το παραδοσιακό Βρετανικό λεωφορείο που έχει διανύσει πάνω από  1000 χιλιόμετρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ έχει περάσει από Θησείο, Μοναστηράκι, Κεραμεικό, Ομόνοια, Σύνταγμα, Κολωνάκι, Κηφισιά, Μαρούσι, Χαλάνδρι και όλο το κέντρο της Θεσσαλονίκης. 

Είναι άλλωστε η αγαπημένη μου ώρα, εκεί λίγο μετά τις 7 το απόγευμα,  εκεί που αρχίζει να δύει ο ήλιος και οι ρυθμοί του ανθρώπινου σώματος πέφτουν, ζητώντας απεγνωσμένα κάτι απολαυστικό, κάτι που να σερβίρεται με πάγο και να κρατάει πολύ, ιδανικά αναμεμειγμένο με αναψυκτικό σε μια κανάτα.

Στο «PIMM’S O’Clock Bus» με περιμένει ένα PIMM’S Fizz, δηλαδή 1 μέρος PIMM'S αναμειγμένο με 2 μέρη αναψυκτικό lemon-lime και μπόλικο πάγο μαζί με μια φέτα αγγούρι, μια φέτα λεμόνι και μερικά φύλλα μέντας. 

pimms2

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, από τις 12 μέχρι τις 27 Ιουλίου και από τις 7μμ μέχρι τις 10μμ, η διαδρομή του PIMM’S O’Clock Bus θα περιλαμβάνει δημοφιλείς προορισμούς των Νοτίων προαστίων, όπως ο Φλοίσβος και η πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα. Οι επιβάτες στο Λεωφορείο της Φιλίας δοκιμάζουν το νέο PIMM’S Fizz κι όλοι κερδίζουν από ένα εκπτωτικό κουπόνι των €6 για να απολαύσουν μια κανάτα PIMM’S Fizz με τους φίλους τους σε γνωστά μπαρ και καφετέριες της περιοχής. Επίσης, όπως έγινε και με τους 1.850 επιβάτες που έχουν ήδη ανέβει στο PIMM’S O’Clock Bus, όσοι, όπως εγώ, κάνουν τη διαδρομή των νοτίων προαστίων θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στη κλήρωση για να κερδίσουν ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στο Λονδίνο παρέα με δύο φίλους τους με το νικητή να ανακοινώνεται στις 30 Ιουλίου, την Παγκόσμια Ημέρα Φιλίας. Γιατί είναι μη-επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι το PIMM’S O’Clock έχει καλύτερη γεύση όταν σερβίρεται σε κανάτα και το μοιράζεσαι με φίλους.

 

Δείτε παρακάτω την διαδρομή του PIMMS OClock Bus στα νότια προάστια.

NOTIA_PROASTIA

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured