Δελτίο Τύπου

Dek_cover

Το Dek αποτελείται από 7 ambient συνθέσεις, δημιουργίες του ελληνικής καταγωγής και κατοίκου Αυστραλίας παραγωγού Άρη Χατζηδάκη. Χτισμένο πάνω σε ηχογραφήσεις και ψηφιακές συνθέσεις, είναι ένα άλμπουμ-ταξίδι προσεκτικά διαμορφωμένο, το οποίο προσφέρει τα πιο γαλήνια και υπνωτικά ηχοτοπία.

Μέσω του "Redo", ο δίσκος ξεκινάει με αργή διάθεση που σταδιακά κορυφώνεται, περνώντας κατόπιν στην ακολουθία των αφυπνιστικών συγχορδιών του “Reform” και διαμορφώνοντας το σκηνικό για μία από τις πιο όμορφες συνθέσεις του συνόλου, το “Aerial Freedom”. Το κομμάτι-πέρασμα “Slow Down” σηματοδοτεί μια μεταβαλλόμενη στιγμή, όπου παράξενοι και ελαφρώς απόκοσμοι ήχοι σε προσκαλούν να εξερευνήσεις το περιβάλλον γύρω σου, πριν προχωρήσεις στο επόμενο και ίσως πιο «φυσικό» κομμάτι του δίσκου, “Oval Drops Of Sunshine”. Το “9511 To Capital” έρχεται στη συνέχεια με γιγάντια κύματα ήχου, σαν ένα ταξίδι που σε φέρνει επικίνδυνα κοντά στο βασίλειο των θεών. Τέλος, με το “My Dear Friend”, όλα γυρίζουν ξανά στην πραγματικότητα: μια νοσταλγική εισαγωγή, ακολουθούμενη από ρυθμό και στροβιλίζουσες μελωδίες, σε αφήνει με την επιθυμία να κρατούσε ακόμα περισσότερο.

Ένα άλμπουμ για τις πιο ξεκούραστες στιγμές, το Dek ακολουθεί την κληρονομιά των πρωτοπόρων της ambient σκηνής, δημιουργώντας κάτι μοναδικό και προσωπικό για τον ακροατή του.

Διαθέσιμο στο Beatport, στο Juno, στο iTunes και σ' άλλα διαδικτυακά καταστήματα, όπως επίσης και στην επίσημη Bandcamp σελίδα της εταιρείας.

Τελική επιμέλεια παραγωγής: Στέλιος Εφεντάκης

Tiago Henriques - Womblabel

Contact & Licensing

Womblabel Question of Time Digital, Ltd. 8 Forest Business Park, Fulford - York YO19 4RH

United Kingdom Link: http://www.womblabel.com

Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Artist official website: www.aris-h.net

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured