avopolis.team

983729_10151487735851593_1206051229_n

Για 14η συνεχόμενη χρονιά, στις 19, 20 και 21 Ιουνίου θα γιορτάσουμε τη μουσική. Κάθε γωνιά της χώρας θα γεμίσει με ήχους, χρώματα και εύθυμες νότες, δημιουργώντας μια μοναδική πολιτιστική «ένωση».

Μιλώντας μόνο για το τι θα γίνει στην Αθήνα, οι μεγαλύτερες φεστιβαλικές σκηνές θα διοργανωθούν φέτος στην πλατεία Συντάγματος, στην πλατεία Κλαυθμώνος, στον λόφο Φιλοπάππου, στην Πλατεία Βαρνάβα, στον Εθνικό Κήπο, στην Πλατεία σταθμού Μετρό Δάφνης,, στον κινηματογράφο Καλυψώ (Καλλιθέα), ενώ για πρώτη φορά προστίθενται κεντρικές δράσεις στην πλατεία Κύπρου του Δήμου Καλλιθέας, στην Πλατεία Αγ. Γεωργίου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, στην Πλατεία Αυδή, στον πεζόδρομο της Μαυροκορδάτου, στον πεζόδρομο της Αδριανού και στην οδό Πιττάκη.

Φυσικό είναι, επομένως, να συμπράξουμε κι εμείς σε αυτήν τη «φιέστα», με μουσικές που αγαπάμε. Η επιλογή δύσκολη, τα ακούσματα πολλά, αλλά το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει όλους!

Ραντεβού λοιπόν την Παρασκευή 21 Ιουνίου στον πεζόδρομο της Μαυροκορδάτου, όπου σε συνεργασία με το Komma Bar θα στηθεί ένα πάρτυ με τρία διαφορετικής λογικής DJ σετ!

Θα παίξουν οι: DJ Evdokia Preka – Black GrooveΔημήτρης Λιλής – hip hop /jackin house & trap & Στυλιανός Τζιρίτας – White Groove

Ώρα έναρξης: 18.00

Σας περιμένουμε!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured