Δελτίο Τύπου

vinyltraffic

Tο vinyl-traffic.com δημιουργήθηκε πρωτίστως από τη δική μας ανάγκη για έγκαιρη ενημέρωση πάνω στην τρέχουσα βινυλιακή δισκογραφία.
Παρόλο που το βινύλιο σαν ενασχόληση είναι αρκετά εξειδικευμένη και απευθύνεται σε μια μικρή μερίδα κόσμου ,εμείς παραμένουμε αμετανόητα μουσικόφιλοι που σπαταλάμε χρήμα και χρόνο, είτε αγοράζοντας δίσκους,είτε πηγαίνοντας σε συναυλίες ,είτε διαφωνώντας με τους φίλους μας για την τάδε μπάντα και τον δείνα δίσκο, ισορροπώντας  έτσι με τον τρόπο μας σε μια τελείως ανισόρροπη καθημερινότητα.
Στην ουσία με την έναρξη του  vinyl-traffic.com δημιουργουμε ένα νέο mailing service ενημέρωσης για κυκλοφορίες βινυλίων.Κάτι σαν μια άτυπη κοινότητα , ένα μικρό "γαλατικό χωριό" μεταξύ όλων εκείνων των αθεράπευτων φίλων της μουσικής δισκογραφίας.
Ενημερώνουμε τον επίδοξο αγοραστή - μουσικόφιλο μέσω newsletter για pre-orders , box sets ,limited editions,hard to find vinyls και προσπαθούμε να εντοπίσουμε για αυτόν ,όσο καλύτερα μπορούμε όλα εκείνα  τα βινύλια που θα θέλαμε και εμείς να έχουμε στην δισκοθήκη μας.
Η διαδικασία απλή:εγγράφεσαι μέσω του site μας στο newsletter και από εκεί και πέρα λαμβάνεις συχνά πυκνά ενημερωτικά email, χωρίς κόστος ,με μπόλικο μεράκι και την απαραίτητη "χομπίστικη" διάθεση που απαιτεί μια τέτοιου είδους ενασχόληση.
Μια ευχάριστη διαδικασία από μουσικόφιλους προς μουσικόφιλους , με σκοπό την επικοινωνία και την ενημέρωση με άξονα πάντα το κοινό μας πάθος ,το βινύλιο.
Για τα σχόλια σας, επικοινωνείτε στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured