Στυλιανός Τζιρίτας

 Band_Pic_dddd1

1992 και σαν από άλλο κόσμο, οι  Στέρεο Νόβα εμφανίζονται στα μουσικά δρώμενα με τον πρώτο τους ομώνυμο δίσκο. Η μουσική στην Ελλάδα δε θα ήταν ποτέ πάλι ίδια. Σα να ανακάλυπτες τον ήχο απ’ την αρχή, άκουγες τότε να σου λένε «σκέψου θετικά και μη γελάς με ηλίθια αστεία», κι εσύ αποσβολωμένος προσπαθούσες να καταλάβεις ποιος πλανήτης μπορεί να γέννησε αυτό το τόσο διαφορετικό παιδί.
Φτάνοντας στο 2013 οι Feel in’ διασκευάζουν τα «Ηλίθια αστεία», ακροβατώντας κάπου μεταξύ του electro και του rap. Γι αυτά τα ηλίθια αστεία, αλλά και τις δικές τους ιστορίες μας μιλάνε οι Feel in’ και στα δικά τους τραγούδια. Γεννήθηκαν το 2003 στην Πάτρα και αποτελούνται από 4 μέλη. Μουσικά, με βάση το rap, ταξιδεύουν από το rock μέχρι το electro, από το alternative μέχρι το έντεχνο, από το funk μέχρι το metal. Έχουν στο ενεργητικό τους ένα δίσκο με τίτλο «Ανοίγει η σκηνή», ο οποίος εκδόθηκε το 2011 από την δισκογραφική εταιρία Legend, από τον οποίο ξεχώρισε «Το κορίτσι της βροχής».
Στα άμεσα σχέδια τους είναι η κυκλοφορία 2 ακόμα διασκευών, σε αγαπημένα τους τραγούδια, πολλά live και η κυκλοφορία της επόμενής δισκογραφικής δουλειάς τους.

Θα τους βρείτε στον επίσημο διαδικτυακό τους τόπο, όπου μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν την διασκευή τους:
www.feel-in.gr

{youtube}GYblqw6bPZ4{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured