Δελτίο Τύπου

wiselinesantico

To νέο E.P. των Wise Lines φέρει τον διακριτικό τίτλο «Ahead» και διατίθεται από τις 22/4 αποκλειστικά μέσω του wiselines.bandcamp.com. Η μπάντα πιο ώριμη από ποτέ, παρουσιάζει με τη νέα της δουλειά ένα μοναδικό urban ταξίδι που πλαισιώνεται από ευρηματικές electro pop λούπες, δυνατές κιθάρες, και 60’s πολυφωνίες που μαγεύουν.

Το E.P. περιέχει 5 εξαιρετικά tracks, καμωμένα με περίσσιο μεράκι και έμπνευση: «Take Aim», «Move Ahead», «Another Day», «The Guide» και «Can’t Settle Down». To opening track (Take Aim) – το οποίο αναμένεται να αγαπηθεί ιδιαιτέρως από το indie pop κοινό - προσφέρεται ως free download (!) ενώ το πλήρες E.P. μαζί με το artwork παρέχεται στην συμβολική τιμή των 2.5 ευρώ.   Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του νέου E.P. το Σάββατο 27/4 στις 10μμ. στο club Second Skin (Αγ. Αναργύρων, 5, Ψυρρή), το Αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα μοναδικό live όπου οι μουσικές των Wise Lines θα δέσουν φαντασμαγορικά με το καινοτόμο visual show της ομάδας ShiftPlusSlash.

Η σύνθεση της μπάντας πλέον κάπως διαφοροποιημένη με τους «παλιούς» Θοδωρή Σουρβίνο (κιθάρα/φωνητικά), Δημήτρη Φλωράτο (κιθάρα) και  Γιώργο Στασινόπουλο (τύμπανα), αλλά πλέον και με δύο νέες γυναικείες παρουσίες στα φωνητικά, την Μαργαρίτα Δρίκου και την  Μαίρη Πούλια. Πιστοί συνεργάτες συνεχίζουν να είναι ο Αντώνης Γέωργου, Νίκος Τριανταφύλλου και Ηρακλής Βλαχάκης στην παραγωγή, programming και μίξεις. Special credits πρέπει να δοθούν επίσης στον Αχιλλέα Σούρλα (sax solo στο «Can’t settle down») και στον εξαιρετικό Δανό φωτογράφο Soren Aagaard υλικό του οποίου χρησιμοποιήθηκε στο cover του E.P.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured