Δελτίο Τύπου

santcan

Δύο εταιρίες από την Σαντορίνη, η εταιρία παραγωγής ’IriΓέΝΕΙΑ_proundActions* και το ‘LΑ PΟΝΤΑ GREEK BAGPIPE EXHIBITION WORKSHOPS’ συνεργάστηκαν για να παράγουν το μοναδικό Ελληνικό Βίντεο Κλιπ του τραγουδιού των  DEAD CAN DANCE: CHILDREN OF THE SUN στον παγκόσμιο διαγωνισμό του ‘GENERO.TV’     “Ερχόμαστε από τον ωκεανό, το προγονικό μας σπίτι, για να γυρίσουμε στον ουράνιο θόλο ”. 

Αυτή την ιδέα ξετύλιξαν οι συντελεστές του  Video Clip για την δημιουργία του σεναρίου, εμπνευσμένοι από τους στίχους του τραγουδιού ‘Children of the sun’.  Στο βίντεο πρωταγωνιστούν ανερχόμενοι χορευτές των ομάδων ‘Aniline Dance Theater’,  ‘Blue Angels’ καθώς επίσης και η Ειρήνη Σαμπάνη (aerial Dancer) από την Θεσσαλονίκη, ενώ το συνεργείο αποτελείτε από τελειόφοιτους και απόφοιτους φοιτητές του Τμήματος Κινηματογράφου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης υπό την καθοδήγηση του πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη Μιχάλη Βλαβιανού.  

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή του Δήμου Λαγκαδά και συγκεκριμένα στα Ιαματικά Λουτρά του Λαγκαδά, στο χωριό Νυμφόπετρες και στο χωριό Αυγή (εκκλησία Αγίου Γεωργίου).  Ευχαριστούμε το Δήμαρχο του Δήμου Λαγκαδά, κ. Αναστασιάδη καθώς επίσης τον Δημοτικό σύμβουλο και Πρόεδρο των Ιαματικών Λουτρών  κ. Μάτη Φώτη για την πολύτιμη βοήθεια τους.   Μπορείτε να παρακολουθήσετε την Ελληνική συμμετοχή  στη σελίδα του ‘Genero.tv’:  ‘http://genero.tv/watch-video/35214

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured