Δελτίο Τύπου

caberzek

Με έδρα την Κέρκυρα το τετραμελές συγκρότημα Gandhi Berzerk δημιουργεί ένα πολύμορφο ηχητικό κράμα που συνδυάζει τον εναλλακτικό κιθαριστικό ήχο της δεκαετίας του 80-90 με την αισθητική της σύγχρονης αγγλόφωνης τραγουδοποιίας .

Σχηματίστηκαν το 2008 από τον Σπύρο Σπυράκο και τον Γιώργο Βουτσινά, δυο κιθαρίστες με προϋπηρεσία σε τοπικά σχήματα (Κορε. Υδρο., Νεκροί).. Πλαισιωμένοι από τον Γιώργο Ανδριώτη στη φωνή και στο μπάσο και τον Γερμανό μουσικό παραγωγό Tilli Torsten στα τύμπανα, οι Gandhi Berzerk δημιούργησαν ένα μουσικό χαρμάνι μέσα στις συνθέσεις τους, όπου ο εναλλακτικός κιθαριστικός ήχος και οι ονειροπόλες ατμόσφαιρες συναντούν τους αστικούς χορευτικούς ρυθμούς και την ποίηση του ελεύθερου συνειρμού.  

Το κερκυραϊκό συγκρότημα κυκλοφόρησε πρόσφατα την πρώτη του δισκογραφική δουλειά που τιτλοφορείται "the enemy dies relaxed" και αποτελείτε από εννέα αγγλόφωνα τραγούδια σε μουσική του συγκροτήματος και στίχους του τραγουδιστή και μπασιστα Γιώργου Ανδριώτη. Το υλικό του δίσκου είναι αποτέλεσμα "σπιτικής παραγωγής" που έγινε σε στούντιο του συγκροτήματος, πρωιών δύο σχεδόν χρόνων περισυλλογής και  απουσίας από τις ζωντανές εμφανίσεις στην ιδιαίτερη πατρίδα του σχήματος την Κέρκυρα.  

Το συγκρότημα εναρμονισμένο με τους καιρούς κυκλοφορεί τον δίσκο σε ψηφιακή μορφή μέσο του δικτυακού τόπου bandcamp.com, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν τον δίσκο δωρεάν ή με κάποιο αντίτιμο της δικής τους κρίσης. Η διεύθυνση του συγκροτήματος είναι http://gandhiberzerk.bandcamp.com/ και μαζί με τα τραγούδια της μπάντας το αρχείο του ψηφιακού δίσκου περιλαμβάνει φωτογραφίες των μελών της μπάντας, στίχους και το artwork του εξωφύλλου.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured