Δελτίο Τύπου

Wham_Jahspina

Η νέα δωρεάν ψηφιακή συλλογή της Spinalonga Records – 3η στη σειρά μετά τις This is Groovy Indie Heavy? (2010) & This is Heavy Heavy Heavy (2011) – έχει τον τίτλο A Sampler Darkly και περιέχει κομμάτια από τοπικές μπάντες.

Εδώ θα βρούμε το διαστημικό ροκ των Σερραίων Tuber και των Κομοτηναίων Lunarmare, τα heavy blues της συμπρωτεύουσας μοιρασμένα μεταξύ This is Nowhere και De Sades, την εκρηκτικότητα των Psychedelic Trips to Death από το Κιλκίς, το μετα-ποστ των Their Methlab από τα Γιάννενα και των Adolf Plays The Jazz, το νέο δυνατό χαρτί από την ροκενρολλομάνα Θεσσαλονίκη, Meanwhile in Mexico, τους παλιούς Cube, τους μπαρουτοκαπνισμένους οργανικούς stoners 45Rats, τα ανατολίτικα μοτίβα των Circassian & τα μαθηματικά των One Leg Mary, το αλητήριο garage των AAS, την διονυσιακή ψυχεδέλεια των Wham Jah (φωτο) και τους Savage Land, το πειραματικό σχήμα του Κορνήλιου Κυριακίδη (Tardive Dyskinesia), συνοδευόμενου από την μοναδική φωνή της Φλώρας Ιωαννίδη (Ludmila, Make Believe).

Μερικά από τα κομμάτια αυτά παρουσιάζονται στην τελική τους μορφή, άλλα πιάνουν τον παλμό των συγκροτημάτων απευθείας από τα προβάδικα, για αυτό και η συλλογή δεν φοβάται τίποτα και μοιράζεται ελεύθερα προς όλους. Προσεγγίστε την λοιπόν αγαπησιάρικα, σαν μια κασέτα που θα γράφατε στην/ον αγαπημένη/ο σας.

Το κατέβασμα, το ξανανέβασμα, η μοιρασιά, το DJλίκι, η ραδιοφωνική παρουσίαση, το κάψιμο σε CD και η κριτική στο A Sampler Darkly ενθαρρύνονται με πάθος. Αρκεί μια μικρή αναφορά στην πηγή και φυσικά η μη κερδοσκοπική χρήση/αναπαραγωγή καθώς τα δικαιώματα από τα κομμάτια ανήκουν στους καλλιτέχνες.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured