DSC_0047

Ο Μιχάλης Τσαντίλας παρουσιάζει το πρώτο του βίντεο κλιπ, σε σκηνοθεσία και μοντάζ του Βαγγέλη Παπαευαγγελίου. Πρόκειται για ένα ασπρόμαυρο βίντεο για το τραγούδι Τι Κι Αν, γυρισμένο κυρίως σε εσωτερικούς χώρους, στο οποίο χρησιμοποιείται συνδυασμός μινιμαλιστικών και ψυχεδελικών στοιχείων ώστε να αποδοθούν το ύφος και οι εικόνες των στίχων.
Το τραγούδι Τι Κι Αν είναι το πρώτο σινγκλ μέσα από το άλμπουμ Σκιά Στο Μυαλό, το ντεμπούτο του Μιχάλη Τσαντίλα, που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2012 από τον Μετρονόμο.

Ο σκηνοθέτης Βαγγέλης Παπαευαγγελίου γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα και έχει γυρίσει 16 ταινίες, εκ των οποίων οι 2 είναι μεγάλου μήκους (Coca Χασίς & Αλητεία 2, Βαβέλ), καθώς και 5 βιντεοκλίπ: “Chaos Vision” (2010) για το γερμανικό death metal γκρουπ A Death Experience, “Selfish Bastard” (2011) για το ελληνικό thrash συγκρότημα Released Anger, “Τhe Same Side” (2012) από τον πρωτοεμφανιζόμενο Έλληνα τραγουδοποιό J.J.Leon, “The Crow The Owl & The Dove” (2012) από τους Φινλανδούς Nightwish για έναν διαγωνισμό στο YouTube και “Τι Κι Αν” (2013) του Μιχάλη Τσαντίλα.

{youtube}8yGsKCZ04EQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured