Δελτίο Τύπου

 fwn

Οι Fun With Nuns είναι μία ανοιχτή κολεκτίβα καλλιτεχνών από τη Θεσσαλονίκη. Τους γνωρίσαμε μέσα από τo «φαν Oυίθ Νανς»  (More Mars: σειρά Nous, 2010) και με την συμμετοχή τους στην πρώτη συλλογή του 1ου Ορόφου. Η πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά “What Can Spur Us On” κυκλοφόρησε το 2010 στην Wax records φέρνοντας μας πιο κοντά στον avant-garde ήχο που χαρακτηρίζει τις γεμάτες ενέργεια live εμφανίσεις τους. 
Σήμερα:  
 Τον Δεκέμβρη του 2012 οι Fun With Nuns κυκλοφόρησαν το πρώτο τους 12” LP περιλαμβάνοντας 3 στουντιακά κομμάτια και ένα μακράς διάρκειας απόσπασμα από την 3ωρη εμφάνιση τους στην Knot arts gallery στην Αθήνα τον προηγούμενο χρόνο. Ο ήχος τους και εδώ χαρακτηρίζετε από τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό χρησιμοποιώντας τον αυθορμητισμό, το χιούμορ και την βιαιότητα ως έμπνευση. Εστιάζουν περισσότερο στην σιωπή και στον τονισμό των χαμηλής συχνότητας ήχων ισορροπώντας μεταξύ του πειραματισμού και της σύνθεσης σε πραγματικό χρόνο.
Σε κάθε πλευρά του δίσκου οι Fun With Nuns εμφανίζονται με διαφορετικό line up. Συνολικά λαμβάνουν μέρος 15 άτομα μεταξύ τον οποίον και το αυτοσχεδιαστικό duo των Acte Vide στο κομμάτι της δεύτερης πλευράς. Το LP κυκλοφορεί από την Wax records και την More Mars Team σε 270 αριθμημένα αντίτυπα. Για την κατασκευή των εξωφύλλων οι Fun With Nuns έχουν μεταποιήσει παλιά εξώφυλλα. Το editing, η μίξη και το mastering στην πρώτη πλευρά έγινε από τον emdy, στην δεύτερη από τους goulyk και emdy.

 

Λινκ
http://waxrecords.blogspot.gr/
http://www.moremars.org/release-funwithnuns_lp.html
https://www.facebook.com/pages/Fun-With-Nuns/178157735550331

 

{youtube}Yoeyu22Cqig{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured