Δελτίο Τύπου

public.stores.whos_

Tα Public (www.public.gr) ανανεώνουν την υπηρεσία προπώλησης εισιτηρίων, προσφέροντας για πρώτη φορά τη δυνατότητα τηλεφωνικής αγοράς εισιτηρίων για θεάματα Αττικής με αποστολή σε όλη την Ελλάδα!
Δεν χρειάζεται πλέον να γυρίσετε την πόλη για να εξασφαλίσετε θέση στις αγαπημένες σας παραστάσεις. Τα Public διευρύνουν την γκάμα των επιλογών σας, δίνοντας σας επιπλέον τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα στα πιο δημοφιλή θεάματα και να κλείσετε το εισιτήριο σας κάνοντας ένα απλό τηλεφώνημα!
Τα Public που διαθέτουν μία από τις πιο ενημερωμένες λίστες εισιτηρίων  θεάτρου, συναυλιών και άλλων διεθνών παραστάσεων, θα σας παραδώσουν τα εισιτήρια σας στο σπίτι σας σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε! Επιπλέον προσφέρεται δωρεάν η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή, ώστε να μην χρειάζεστε πιστωτική κάρτα, ενώ τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται στα 3,90€ (+1€ για αποστολές Σάββατο).
Τα τηλέφωνα στα οποία μπορούν να καλούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι για να κλείσουν θέσεις για την παράσταση που θέλουν είναι τα 8011140000 (από σταθερό) και 2108181333 (από κινητό) –αστική χρέωση– από Δευτέρα έως Παρασκευή 9πμ - 9μμ. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παραστάσεις και τα εισιτήρια που διατίθενται μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα των Public (www.public.gr) στο section εισιτηρίων.
Μη χάνετε χρόνο! Κλείστε θέση και εξασφαλίστε τώρα σ’ εσάς και τους αγαπημένους σας εισιτήρια για τα πιο δημοφιλή θεάματα της πόλης!!!
 
Public…πολιτισμός για όλους!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured