Δελτίο Τύπου

nikolai

Η Marni Films, η Restless Wind και το Floral παρουσιάζουν μια βραδιά αφιερωμένη στα έργα και τις ημέρες του σκηνοθέτη Νίκου Νικολαΐδη. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το ντοκιμαντέρ για τη ζωή και το έργο του «Σκηνοθετώντας την Κόλαση» του Χρήστου Χουλιάρα (παρουσία του σκηνοθέτη).

Στο Floral θα παρευρεθούν ακόμη στενοί συνεργάτες του Νίκου Νικολαΐδη, που θα μιλήσουν για την εμπειρία της συνεργασίας τους: Οι Γιάννης Αγγελάκας, Κωνσταντίνος Τζούμας, Tάκης Σπυριδάκης, Χρήστος Βαλαβανίδης, Όλια Λαζαρίδου, Βαλέρια Χριστοδουλίδου, Βίκυ Χάρις και πολλοί άλλοι θα μοιραστούν με το κοινό τις αναμνήσεις τους από τον σπουδαίο σκηνοθέτη μετά την προβολή.Παρούσα θα είναι και η οικογένεια του Νίκου Νικολαΐδη, που τιμά και αναδεικνύει την καλλιτεχνική του κληρονομιά, συνεχίζοντας στα βήματα που χάραξε ο ίδιος.

Μετά την προβολή και τη συζήτηση θα ακολουθήσει πάρτι με τις αγαπημένες μουσικές του Νίκου, ενώ οι φαν του σκηνοθέτη θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν αφίσες και dvd των ταινιών του, καθώς και βιβλία του.


ΜΊΑ ΒΡΑΔΙΆ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΤΟΥ ΝΊΚΟΥ ΝΙΚΟΛΑΊΔΗ
Κυριακή 20 Ιανουαρίου - FLORAL
ΧΩΡΟΣ. FLORAL
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ. 20.00

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured