Δελτίο Τύπου

japanoise-1

«Intonarumori» είναι η πρώτη θορυβομηχανή που σχεδιάστηκε από το ζωγράφο και φουτουριστή Luigi Russolo το 1912.  «The noise of art» είναι μία παράφραση του «The art of noises» (1913), του μανιφέστου στο οποίο ο Russolo εξυμνεί το θόρυβο. Η έκθεση αποτελείται απο χειροποίητες θορυβομηχανές και σχέδια επηρεασμένα από συνθέτες, συγκροτήματα, αναφορές και θεματικές σχετικές με την πειραματική μουσική και το θόρυβο.
 
7 - 31 Ιανουαρίου 2013 / Καθημερινά 12.00 - 20.00 / Είσοδος Ελεύθερη


Ο Γιώργος Τσόπανος γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στη Χαλκίδα και τώρα ζει στα Εξάρχεια. Πρόσφατα εικονογράφησε το έμμετρο παραμύθι της Ειρήνης Σουργιαδάκη «Το αγόρι με τα μαγικά δάχτυλα» (εκδ. Ελληνοεκδοτική), συμμετείχε στις ομαδικές έκθεσεις «Recording Actions for Bijoux de Kant» στο TAF και «Muted distortions» στο metamatic:taf, ενώ παρουσίασε την πρώτη του ατομική έκθεση «Interracial Consumers» στο Junk Records.

Official web site: http://www.behance.net/tsop

***
Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων

Κύπρου 91Α & Σικίνου, Κυψέλη / Τηλ. 213.004.04.96.  / www.polychorosket.gr / Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Λεωφορεία (στάση Καλλιφρονά): 054, 608, 622, Α8, Β8
Τρόλεϊ (στάση Καλλιφρονά): 3, 5, 11, 13, 14
Τρόλεϊ (στάση Πλατεία Κυψέλης): 2, 4
ΗΣΑΠ στάσεις: Άγιος Νικόλαος και Βικτώρια

{youtube}fDKNw2yBTtg{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured