Δελτίο Τύπου

three_way_plane_newesr

Οι Three Way Plane ξεκίνησαν τα Live τους στις αρχές του 2004 σαν τρίο. Από το 2011 συνεχίζουν σαν κουαρτέτο με έναν επιπλέον drummer!
Έχουν κάνει πάρα πολλά live σε μαγαζιά και σε αυτό-οργανωμένους χώρους και καταλήψεις καθώς επίσης και opening acts για αγαπημένες τους μπάντες όπως οι Senser και οι Savage Republic. Aνέκαθεν φρόντιζαν οι συναυλίες τους να έχουν χαμηλό και προσιτό εισιτήριο αλλά εδώ και 2 χρόνια αποφεύγουν να βάζουν είσοδο σε όσες είναι δικές τους διοργανώσεις (δηλαδή σχεδόν σε όλες).
Έχουν κυκλοφορήσει το D.I.Y. EP "Bright Days" το 2006 και μετά από συμμετοχές σε διάφορες συλλογές κυκλοφόρησαν, με τη βοήθεια της Spinalonga,  το δίσκο με τίτλο "give us something new to shout" το 2010. Στις 12 Γενάρη θα παρουσιάσουν στο six d.o.g.s άλλη μια D.I.Y. κυκλοφορία, το EP με τίτλο "Fire".
Εκτός από τα Live τους, οι 3WP μοιράζονται πλέον δωρεάν και όλες τις κυκλοφορίες τους, οι οποίες είναι διαθέσιμες στο bandcamp της μπάντας για κατέβασμα!
Η μουσική τους κινείται σε punk, post-hardcore και indie ύφος αλλά οι ταμπέλες είναι το τελευταίο που τους απασχολεί, αφού πάντα έχουν τη διάθεση να πειραματίζονται και να αυτοσχεδιάζουν…

http://threewayplane.bandcamp.com/album/fire-ep

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured