Δελτίο Τύπου

logo_songreal

Η Songreal.gr είναι η πρώτη ολοκληρωμένη κατεπιλογήν (on-demand) πλατφόρμα για ελληνική μουσική. Ως σύγχρονη υπηρεσία cloud computing, ανταποκρίνεται στο προφίλ του νέου ψηφιακού καταναλωτή/ακροατή, ο οποίος θέλει να έχει κατεπιλογήν πρόσβαση σε απεριόριστες πηγές μουσικής. Ο κάθε χρήστης έχει δωρεάν πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή θέλει αυτός, ανεξάρτητα από το που βρίσκεται, αρκεί να έχει ένα laptop ή προσωπικό υπολογιστή, και σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο. Η Songreal έρχεται αντίθετα στην αρνητική ψυχολογία της κρίσης, για να προσφέρει ένα νέο, καινοτόμο τρόπο ακρόασης της ελληνικής δισκογραφίας, με απόλυτο σεβασμό στα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς της Songreal: ''η δημιουργία της πλατφόρμας μας θέλει να δώσει έμφαση στο να ''εκπαιδευτούν'' οι χρήστες και ακροατές, σε ένα νέο, νόμιμο και καινοτόμο τρόπο ακρόασης της ελληνικής μουσικής, στην ποιότητα, αφού παρουσιάζεται μόνο επίσημη δισκογραφία ενός καλλιτέχνη ή ενός συγκροτήματος στην καλύτερη δυνατή ηχητική ανάλυση. Αναπτύξαμε μια άρτια τεχνολογικά πλατφόρμα, για να προσφέρουμε ταχύτητα στην ακρόαση, ελευθερία επιλογών, διαδραστικότητα, αφού οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν και να αποθηκεύουν προσωπικές λίστες τραγουδιών, όπως και να μοιράζονται τις αγαπημένες τους μουσικές επιλογές στα social media (Facebook, Twitter). Επιπλέον, μας ενδιέφερε να τονίσουμε την απλότητα στην χρήση, χαρακτηριστικά που ταιριάζουν σε μια καινοτόμα cloud υπηρεσία όπως η Songreal, στο πλαίσιο των παγκόσμιων τάσεων στο διαδίκτυο για on - demand περιεχόμενο.

Το όραμά μας είναι να ''εξάγουμε'' την τεράστια ελληνική δισκογραφία μέσω της Songreal, η οποία αποτελεί σημαντικό μέρος του πολιτιστικού μας πλούτου, πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας, να αγκαλιάσουμε την ομογένεια, και όλους εκείνους που αγαπάνε την ελληνική μουσική και κουλτούρα.
Επίσημη ιστοσελίδα: http://www.songreal.gr/

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured