Οι The Bet στο Music Society Web Radio

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου

bet_music_soc

Για 3η ραδιοφωνική χρονιά, το Music Society φιλοξενεί ζωντανά στο studio γνωστούς, αλλά και λιγότερο γνωστούς καλλιτέχνες, που σίγουρα έχουν πολλά και ενδιαφέροντα να πουν.
Την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου στις 22:00, ο Ανδρέας Μαραγκός υποδέχεται τους «The Bet», το πενταμελές γκρουπ που από το 2010 έχει ‘κερδίσει το στοίχημα’ με το κοινό, μέσα από τις ζωντανές εμφανίσεις του σε όλη τη χώρα. Με ένα εκρηκτικό μείγμα από Motown groove, Soul και R‘n’B των 60's και 70's που φτάνει μέχρι τις μελωδίες της Νeo-Soul, αλλά και μια γερή δόση Blues-Rock και ψυχεδέλειας, οι ‘The Bet’ έχουν καταφέρει να φτιάξουν τον δικό τους ήχο, διασκευάζοντας γνωστά και αγαπημένα (Gil Scott Heron, Led Zeppelin, Duffy, Alloe Black..)
 Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του EP «In Motion» από το ανεξάρτητο label της «Restless Wind» και δύο μέρες πριν την εμφάνιση τους στο Floral στα Εξάρχεια, οι «The Bet» επισκέπτονται το «Music Society» και την εκπομπή «Gotham City Radioshow», για μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με πολλή μουσική.

 Στις 25 Σεπτεμβρίου στις 22.00 το βράδυ

 www.musicsociety.gr (web radio)
65 ways to radio…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Top