Η Δέσποινα Βανδή απαντά στο δημοσίευμα για τα περιουσιακά της στοιχεία

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου

Vandi_Despoina_04

Και η Δέσποινα Βανδή όπως και η Έλλη Κοκκίνου (βλέπε προηγούμενη ανάρτηση) έστειλε δελτίο τύπου προς την εφημερίδα τα Νέα που αφορά το διαβόητο άρθρο περί των περιουσιαακών στοιχείων των καλλιτεχνών του λαϊκού τραγουδιού. Το δημοσιεύουμε και αυτό χωρίς καμία περικοπή ή αλλαγή, φυσικά:

Αθήνα, 10.09.2012

Προς την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ και όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα,

Σε απάντηση των όσων αναφέρονται στο από 10.09.2012 δημοσίευμα της εφημερίδας σας, με την ιδιότητά μας ως εκπρόσωποι της κυρίας Δέσποινας Βανδή, στην οποία και αναφέρεστε, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:
Τα εισοδήματα στα οποία αναφέρεστε στο εν λόγω δημοσίευμα αποτελούν τα ατομικά εισοδήματα της κυρίας Δ. Βανδή για τις συγκεκριμένες οικονομικές χρήσεις. Πέραν αυτών, τα λοιπά έσοδα από τις καλλιτεχνικές  δραστηριότητες έχουν φορολογηθεί, όπως παρέχεται η δυνατότητα εκ του νόμου, μέσω της εταιρείας «ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΛΕΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» η οποία έχει ως σκοπό τη διαχείριση και την εκμετάλλευση των πάσης φύσεων καλλιτεχνικών της δραστηριοτήτων. Η εταιρεία αυτή  δεν είναι υπεράκτια, αλλά εδρεύει στην Ελλάδα, είναι φορολογικά συνεπής και ενήμερη, τα πλήρη δε οικονομικά στοιχεία αυτής είναι σε γνώση των φορολογικών αρχών.
θα σας παρακαλούσαμε για λόγους δεοντολογίας να δημοσιευθεί η παραπάνω ανακοίνωση.


Με εκτίμηση,
The Spicy Effect

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Top