Η Έλλη Κοκκίνου απαντά στο δημοσίευμα περί της φορολογικής της κατάστασης

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου

kokkinou


Εχθές (11/9) η ‘Ελλη Κοκκίνου έστειλε το παρακάτω δελτίου τύπου προς την εφημερίδα Τα Νέα αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο προς δημοσίευση του . Εμείς με τη σειρά μας το δημοσιεύουμε χωρίς καμία περικοπή ή αλλαγή:

Προς: Προς την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ και όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα

Αθήνα, 11 Σεπτεμβρίου 2012


Αξιότιμε κύριε Διευθυντά,

Στο χθεσινό και με αριθμό 20410 φύλλο της έγκριτης εφημερίδας σας και μετά το πρωτοσέλιδο «Πόσα δηλώνουν οι σταρ της πίστας», στη σελίδα 20 και υπό τον τίτλο «ΦΑΚΕΛΟΣ» δημοσιεύονται ονόματα Ελλήνων τραγουδιστών με τα δηλωθέντα, από τον καθένα εξ αυτών, καθαρά εισοδήματα, για τα έτη 2008 και 2009.
Επειδή μεταξύ των τραγουδιστών περιλαμβάνομαι και εγώ και μάλιστα με ένθετη φωτογραφία, με δηλωθέντα, όμως, εισοδήματα τελείως διάφορα αυτών που, πραγματικά, δηλώθηκαν, με τις αντίστοιχες δηλώσεις φόρου εισοδήματος, για τα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, με την παρούσα, και για την αποκατάσταση της αλήθειας, σας γνωρίζω ότι το οικονομικό έτος 2008 (εισοδήματα 2007) το συνολικά δηλωθέν, από εμένα, εισόδημα – ατομικά και μέσω της εταιρείας που έχω παραχωρήσει την διαχείριση των πνευματικών μου δικαιωμάτων και των καλλιτεχνικών μου δραστηριοτήτων – ανέρχεται στο ποσό των διακοσίων δύο χιλιάδων είκοσι έξι Ευρώ και τριάντα εννέα λεπτών του Ευρώ (202.026,39€) και όχι σε τέσσερις χιλιάδες τετρακόσια σαράντα επτά Ευρώ και ενενήντα τέσσερα λεπτά του Ευρώ (4.447,94€), αφού στο εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες και ελευθέρια επαγγέλματα προστίθεται και το αυτοτελές φορολογούμενο ποσό, το δε οικονομικό έτος 2009 (εισοδήματα 2008) φέρομαι με εισόδημα μηδενικό, επειδή η δήλωση έγινε, από κοινού, με τον σύζυγό μου και καταχωρήθηκε στο δικό του Α.Φ.Μ. Πέραν τούτου, το έτος 2008, και λόγω της εγκυμοσύνης μου, έχω μόνο αυτοτελές φορολογούμενο ποσό από την εμφάνισή μου σε κάποιες συναυλίες.
Έτσι εχόντων των πραγμάτων, είναι καταφανές ότι το δημοσιογραφικό επιτελείο μιας τόσο έγκυρης εφημερίδας, όπως η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», στηρίχθηκε σε καταφανώς ανακριβή φορολογικά στοιχεία, με συνέπεια να περιέχεται το όνομά μου στις λίστες των φοροφυγάδων και, ευθέως, να σχετίζεται με την «φοροδιαφυγή που οργιάζει». Επειδή η επιλογή της συμμετοχής μου στη λίστα των φοροφυγάδων στις τόσο κρίσιμες για την Ελλάδα οικονομικές συνθήκες, αναμφισβήτητα, με ζημίωσε, καθόσον απαξιώθηκα στο πρόσωπο όλων αυτών που, τόσα χρόνια, με τιμούν, όχι μόνο ως τραγουδίστρια, αλλά και ως άνθρωπο, ΖΗΤΩ, όπως προβείτε, αμέσως, σε δημοσίευμα αποκατάστασης της αλήθειας.

Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματός μου.

Με εκτίμηση
Έλλη Κοκκίνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε όλες τις πληροφορίες για τα εισιτήρια και την προπώληση
Ακούστε πώς έγιναν τα θρυλικά "Δειλινά", για τον κύκλο με Τα Σκέτα

FEATURED TODAY

Ένα μωσαϊκό της ζωής της, πιασάρικο και ξεσηκωτικό, σχεδόν διονυσιακό, αλλά και πολύ αιχμηρό την ίδια στιγμή για να χαϊδεύει αυτιά, έχοντας επίγνωση ότι το ...
Στο μουσικό συνέδριο Eurosonic στο Groningen της Ολλανδίας, στην ουσιαστική δηλαδή Eurovision των indie της Ευρώπης, φτωχός συγγενής ήταν και πάλι η Ελλάδα.
Λατρεμένοι του εγχώριου κοινού, οι θεατρικοί Λονδρέζοι επιστρέφουν στη χώρα μας για 2 ξεχωριστές εμφανίσεις, με αφορμή τα 30 τους χρόνια –την Παρασκευή 24/1
Top
0
Shares
0
Shares
Στo avopolis.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στο site, αποδέχεστε τη χρήση των cookies και την πολιτική απορρήτου. More details…