Το 1o video clip των Solarmonkeys

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου

Fool_in_the_box_038

Οι Solarmonkeys ξεκίνησαν το Νοέμβριο του 2011. Εξ' αρχής το ενδιαφέρον τους ήταν να δουλέψουν αποκλειστικά πάνω σε δικό τους υλικό με σκοπό την κυκλοφορία της μουσικής τους μέσω όλων των δυνατών φορέων.
Οι συνθέσεις τους έχουν βασιστεί πάνω σε rock φόρμες ενώ ο ήχος τους φλερτάρει με αυτόν της σκηνής του Seattle, την περίοδο της έκρηξης του grunge, αναμεμειγμένος με πλήκτρα και λίγα ηλεκτρονικά στοιχεία.Σε κάθε περίπτωση η αγάπη τους για μπάντες όπως οι Soundgarden, Pearl Jam, Alice in Chains, Faith No More και Tool γίνεται εύκολα αντιληπτή.
Αρχές του Ιούνη κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο single “Inside your head”,  το οποίο συνοδεύεται από βίντεο το οποίο είναι και η συμμετοχή της μπάντας στον παγκόσμιο διαγωνισμό συγκροτημάτων Rode Rocks ο οποίος διοργανώνεται από την γνωστή εταιρία μικροφώνων Rode.
Παράλληλα ξεκινάει την ηχογράφηση του πρώτου EP η οποία θα ολοκληρωθεί μέσα στον Ιουλιο του 2012 ενώ η κυκλοφορία του αναμένεται μέσα στον Οκτώμβρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Top