Δελτίο Τύπου

Radiooscow

Το μουσικό ταξίδι των Radio Moscow ξεκίνησε μερικά χρόνια πριν σε ένα υπόγειο της Iowa, όταν τρεις φίλοι μαζεύτηκαν για ένα κοινό jam. Το σίγουρο είναι ότι είχαν την τύχη με το μέρος τους, αφού το σπάνιο ταλέντο τους αντιλήφθηκε αμέσως ο αυστηρά εκλεκτικός Dan Auerbach (κιθαρίστας των Black Keys). Μαζί του ηχογράφησαν και κυκλοφόρησαν το καταπληκτικό ομώνυμο ντεμπούτο τους - ένα ντεμπούτο που τους χάρισε αυτόματα ενθουσιώδη αναγνώριση και αμέτρητες εμφανίσεις, τόσο στις προσωπικές περιοδείες τους όσο και σε μεγάλα φεστιβάλ του εξωτερικού.
Η  συνέχεια λίγο-πολύ γνωστή... Οι Radio Moscow ήρθαν με δύναμη από την Αμερική για να μείνουν και να μας αποδείξουν ότι η  εκρηκτική χημεία του παραδοσιακού rock trio, η απόκοσμη δύναμη του ηλεκτρικού ήχου και η μαγεία του αυθεντικού rock songwriting είναι  επίκαιρη και ακμαία όσο ποτέ!
 Από την ψυχεδέλεια και τα blues στον πρώιμο garage ήχο και το διαστημικό rock, ο ήχος τους συνεχίζει να εξελίσσεται και μας δίνει φέτος το σπουδαίο  album ‘The Great Escape of Leslie Magnafuzz’. Mε αυτό και τους δύο προηγούμενους δίσκους στις αποσκευές τους, καθώς και με την εμπειρία αμέτρητων live shows, οι Radio Moscow - φρέσκοι αλλά και ώριμοι όσο ποτέ - επιστρέφουν σε Αθήνα και Λάρισα 2 χρόνια μετά τις αποκαλυπτικές συναυλίες τους επί ελληνικού εδάφους, για δύο ακόμη καταπληκτικές εμφανίσεις αυθεντικής, αγνής, νοσταλγικής, vintage blues/rock έντασης – μια μοναδική μουσική εμπειρία που θα έχουμε την ευκαιρία να ξαναζήσουμε στη σκηνή του six d.o.g.s και του Stage Live στις 3 και 4 Μαΐου αντίστοιχα.
Λίγο πριν βγουν στη σκηνή, οι Radio Moscow θα βρεθούν στο στούντιο του Music Society Web Radio, για να συνομιλήσουν ζωντανά με τον Ανδρέα Μαραγκό και τη Χρύσα Κεκάκου, στην εκπομπή Rancho de le Luna..
Αυτή την Τετάρτη, 2/03, στις 20.00’
Συντονιστείτε!     
At www.musicsociety.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured