Οι Pop Eye προσφέρουν μέσω δωρέαν download το νέο τους δίσκο

Στυλιανός Τζιρίτας
Στυλιανός Τζιρίτας

popeyefoto

Οι Pop Eye δημιουργήθηκαν τέλη 2005, από τους αδελφούς Γιάννη & Μάρκο Καλατή και το Δημήτρη Καμπούρη. Από τότε έχουν κυκλοφορήσει ένα single στη Sound of Everything, το ραδιοφωνικό hit “The Deepest Sea” και το ομώνυμο debut cd τους (Shift Records). Η συμμετοχή τους στη συλλογή του Δημήτρη Παπασπυρόπουλου με το τραγούδι τους “If you…” ξεχώρισε επίσης.
Σχεδόν 4 χρόνια μετά από το debut cd τους, ήρθε η ώρα να επιστρέψουν με τη 2η ολοκληρωμένη τους δουλειά, με τίτλο “Almost Dead, Still Alive” (που δεν είναι τυχαίος), σε δική τους DIY παραγωγή και να το διανείμουν δωρεάν στο διαδίκτυο.
Παραμένοντας πιστοί στις καταβολές τους, συνεχίζουν να παίζουν με τα pop ιδιώματα (indie pop, electropop, electronica, dance e.t.c.) και να δημιουργούν 3-4λεπτα pop τραγούδια, όπως ο προπομπός του cd, “The Night Falls”, με το εμπνευσμένο video clip, σε σκηνοθεσία Ντανιέλας Σταματιάδη & Μιχάλη Ασθενίδη.
 
Το 2ο single από το cd, αποτελεί το “Life”, στο οποίο συμμετέχει για 1η φορά στα φωνητικά το νέο μέλος του συγκροτήματος, Έφη Θεολόγου.
 
Το εξώφυλλο & οπισθόφυλλο σχεδίασε ο Βασίλης Γρίβας
 
Download Links:
http://www.sendspace.com/file/o23ky4 (download the complete cd in a single file by clicking “Click here to start download from sendspace”)
http://soundcloud.com/popeyeband/sets/pop-eye-already-dead-still/     
http://www.facebook.com/pages/POP-EYE/23103301263?sk=app_178091127385

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ρεμπέτης ήταν 65 ετών και έφυγε από τη ζωή στο σπίτι του, στη Θεσσαλονίκη.

Μιας και ο πρόεδρος των ΗΠΑ χρησιμοποίησε χωρίς άδεια μουσική του Καναδού.

Στα credits του Club Future Nostalgia θα δούμε ονόματα όπως αυτά της Madonna, της Gwen Stefani και ...

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας εύχεται καλές διακοπές με

Top