VFR_6397

Από 7 Απριλίου ψηφίζουμε όλοι τους Mr. Highway Band, μέσω του Facebook, στο Hard Rock Cafe Athens official page… Ψηφίζουμε Ελλάδα!
Ο Ελληνικός τελικός του διαγωνισμού Hard Rock Rising, ανέδειξε τους Mr.Highway Band ως  νικήτρια μπάντα που θα εκπροσωπήσει το Hard Rock Cafe Athens- δηλαδή την Ελλάδα- και θα παλέψει ανάμεσα σε άλλα 85 Hard Rock Cafes σε όλο τον κόσμο!
Ο τελικός νικητής της παγκόσμιας φάσης, η οποία θα διαρκέσει από της 7 έως τις 22 Απριλίου, θα έχει την ευκαιρία να ανοίξει το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ του καλοκαιριού, το Hard Rock Calling, στο Hyde Park του Λονδίνου, με headline για φέτος τον Bruce Springsteen και την E-street Band!
Η κριτική επιτροπή του τελικού, αποτελούνταν από ιδιαίτερα αναγνωρίσιμους και αξιόλογους συντελεστές της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, οι οποίοι τίμησαν τον θεσμό με τη παρουσία τους: ο Χάρης Συμβουλίδης (αρχισυντάκτης του Avopolis.gr), ο Φώτης Βαλλάτος (διευθυντής σύνταξης της Lifo), ο Δημήτρης Κοργιαλάς (Μουσικός-Συνθέτης) και ο Γιάννης Λεουνάκης (ραδιοφωνικός παραγωγός στον Rock FM) και θα στηρίξουν την Ελληνική μπάντα σε αυτή τη προσπάθεια!
Η νικήτρια μπάντα της παγκόσμιας φάσης μπορεί να είναι η Ελληνική!
Αξίζει να τους στηρίξουμε και να τους δώσουμε μία ευκαιρία ζωής!
Από 7 Απριλίου, ψηφίζουμε Mr.Highway Band, ψηφίζουμε Ελλάδα!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured