GIORoilalous

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας αλληλεγγύης την οποία έδινε ο Γιώργος Νταλάρας στο κλειστό γυμναστήριο στο Ίλιον (σημειωτέον με ελεύθερη είσοδο), αποδοκιμάστηκε έντονα από ομάδα πολιτών που βρίσκονταν εκεί ενώ δεν έλειψαν και άλλες ακραίες συμπεριφορές, καθώς κάποιοι έφτασαν στο σημείο να πετάξουν γιαούρτια, καφέδες, μπουκάλια με νερό ακόμα και καρέκλες στον τραγουδιστή.

Η αντίδραση του Γιώργου Νταλάρα, σε αντίθεση με τα όσα διαδραματίζονταν ήταν ψύχραιμη καθώς δεν διέκοψε την συναυλία. Αντίθετα συνέχισε λέγοντας στο κοινό ότι παραμένει στην σκηνή επειδή οι πράξεις είναι καλύτερες από τα λόγια. «Ο καθένας πράττει και κρίνεται» ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Είστε καλοδεχούμενοι στις εκδηλώσεις μας και εσείς που σας αρέσουν τα τραγούδια μου και εσείς που δεν σας αρέσουν", ανέφερε επίσης σε κάποιο άλλο σημείο.

Σε κάποιο σημείο μάλιστα κάποιοι ανέβηκαν στη σκηνή, προσπαθώντας να προσεγγίσουν τον Γ. Νταλάρα, ο οποίος παρέμεινε στη θέση του, συνεχίζοντας το τραγούδι.

Πολλοί εικάζουν ότι οι αντιδράσεις αυτές ήταν αποτέλεσμα δηλώσεων του στην τηλεοπτική εκπομπή με οικοδέσποινα την κυρία Πόπη Τσαπανίδου όπου είχε φιλοξενηθεί την Κυριακή και όπου έκανε δηλώσεις σχετικά με την αποχή του από πολιτικές φατρίες και λογικές.

 

{youtube}nyGaQTWPXQk{/youtube} {youtube}CjUZVg-i8fg{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured