Σεμινάρια στο Music Society Webradio -Συναντήσεις σε χρόνο μουσικό!

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου

LOGO_MS_leuko

Το Music Society είναι ένας ιντερνετικός ραδιοφωνικός σταθμός που ξεκίνησε να εκπέμπει ζωντανά πριν από ενάμιση χρόνο, όταν δηλαδή 65 άνθρωποι με κοινό σημείο την αγάπη τους για τη μουσική συναντήθηκαν και αποφάσισαν να κάνουν ραδιόφωνο όπως τους αρέσει και όπως το έχουν ονειρευτεί. Ένα ραδιόφωνο πολύχρωμο, ζωντανό και αυτοδιαχειριζόμενο – ένα ραδιόφωνο με ελεύθερη βούληση...
 
Περνώντας καθημερινά χρόνο στο φιλόξενο χώρο του Music Society στην καρδιά της Αθήνας, σύντομα προέκυψε η ανάγκη και για αυτοδιαχείριση του ελεύθερού μας χρόνου. Και κάπως έτσι το ‘πρόγραμμα’ του σταθμού εμπλουτίστηκε με συνεντεύξεις, σεμινάρια, πάρτι, βραδιές παραμυθιών, συναυλίες. Φέτος ετοιμάσαμε μια σειρά από συναντήσεις (σεμινάρια, workshops, Free Sundays), με την πολύτιμη βοήθεια ανθρώπων που είναι επαγγελματίες στον χώρο τους και που θέλησαν να μοιραστούν μαζί μας γνώσεις, εμπειρίες, εμπνεύσεις και ιδέες.
 
Σε μια δύσκολη εποχή, συνεχίζουμε να πιστεύουμε πως η δημιουργικότητα, η συνεύρευση, η γνώση δεν είναι πολυτέλεια. Γι’ αυτό και οργανώνουμε τρίμηνα σεμινάρια 12 συναντήσεων,  workshops τα Σαββατοκύριακα με χαμηλό κόστος,  Free Sundays με ελεύθερη είσοδο. Για εμάς, τους φίλους μας, για όσους θέλουν να μαθαίνουν, να πράττουν, να πηγαίνουν λίγο παρακάτω.

Ο νέος κύκλος, που ξεκινά μετά τα μέσα Φεβρουαρίου, θα περιλαμβάνει πολλά και ενδιαφέροντα:
 
- Ο Οδυσσέας Ιωάννου θα μας μυήσει στον κόσμο και την ιστορία της ελληνικής μουσικής, ‘’Χαρτογραφώντας το ελληνικό τραγούδι ανά δεκαετία, μέσα από στίχους, μουσικά ρεύματα, ραδιόφωνο, βιβλία’’.
-Η Κατερίνα Καφετζή (Kafka) θα μας διηγηθεί δώδεκα αυτοτελείς ιστορίες  για το δικαίωμα της μουσικής να κάνει αναπάντεχα την εμφάνισή της στις πιο ανορθόδοξες στιγμές και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Στα ‘αδυτα’ της μουσικής επιμέλειας, ή αλλιώς, όπως λέει,  ‘Ακούμε όπως μιλάμε’...
- Ο  Χάρης Συμβουλίδης θα μας πάει εκεί που ο κινηματογράφος συναντάει τη μουσική – μιλώντας μας για το πώς και το γιατί γεννήθηκαν τα soundtracks που έγραψαν ιστορία..
-Ο Μάρκος Φράγκος θα μας δείξει πώς δένονται  χαρακτήρες, πλοκή και φόντο στις ζωές μας,  μέσα από μια εισαγωγή στη δημιουργική γραφή.
-Η  Ιωάννα Μιχοπούλου εμφανίζεται και κάνει ψυχολογικά παιχνίδια με τα decibel της ψυχής μας..

...Και πολλά άλλα, μουσικά και όχι μόνο, θέματα,στα free σεμινάρια τις Κυριακές που ακολoυθούν...
 
Κατεβείτε ή ανεβείτε την Ερμού και ελάτε να γνωριστούμε και να μιλήσουμε για όσα μας ενδιαφέρουν, τη βραδιά που θα παρουσιάσουμε τις συναντήσεις μας .

Παρουσίαση σεμιναρίων από τους εισηγητές : Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου, στις 20.30 (Κτενά 8, Σύνταγμα, 3ος όροφος)

Για περισσότερες πληροφορίες/κρατήσεις θέσεων :                                                  www.musicsociety.gr

Τηλ. 6985606912

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κι ακόμα είμαστε στην αρχή. Φανταστείτε τι έχουν να δουν τα ματάκια μας...

Ο r'n'b σταρ δώρισε το ποσό σε οργανισμούς υπέρ της φυλετικής δικαιοσύνης και προτρέπει τους φανς του

FEATURED TODAY

Ο Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania ακούει τα καλύτερα κομμάτια της Lady Gaga σε αντίστροφη μέτρηση.

Με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία του George Floyd που έκανε τη Μινεάπολις το δυναμίτη μιας φλεγόμενη Αμερικής, ο Μάκης Μηλάτος ξεκινάει από αυτό το

Top
0
Shares