Δελτίο Τύπου

3032

Oι μουσικές βραδιές στο κοκτέιλ- bar restaurant του Α ορόφου αποτελούν ξεχωριστά events του gazARTE. Δημοφιλή ονόματα του ραδιοφώνου αναλαμβάνουν το soundtrack της βραδιάς σας. Κάθε Παρασκευή ο Σάκης Τσιτομενέας (Εν Λευκώ 87,7), κάθε Σάββατο η Γιώτα Κοτσέτα και ο Πέτρος Αδαμ (Κosmos 93,6) και κάθε Κυριακή ο Μάκης Προβατάς (Βήμα FM 99,5).
Αυτήν την Πέμπτη το gazARTE εγκαινιάζει τη συνεργασία του στα decks με τον Δημήτρη Κανελλόπουλο (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ & www.e-tetradio.gr). Κάθε Πέμπτη, ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις. Την τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα, μαζί του στα decks, επώνυμοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί των αθηναϊκών FM.
Στο κέντρο του Γκαζιού, της πιο πολύχρωμης και ανατρεπτικής γειτονιάς της πόλης, το gazARTE παραμένει ένα σταθερό σημείο αναφοράς για το well living και την πραγματική ψυχαγωγία. Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ταράτσες της περιοχής, τα περίεργα... δέντρα που φυτρώνουν εκεί, ο πιο ζωντανός σταθμός Μετρό της πόλης, τα βιομηχανικά κτίρια,το ζεστό και φιλόξενο living room, τα βιβλία που θα ήθελες να έχεις σπίτι σου, τα cocktails που σου αρέσουν, τα επιλεγμένα και εύγεστα πιάτα, τα κλασικά χαλιά, οι αναπαυτικές πολυθρόνες και τα αμπαζούρ από το σπίτι της μαμάς σου... Όλα αυτά, γίνονται ακόμα πιο όμορφα όταν η μουσική είναι καλή. Και σίγουρα στο gazARTE ακούς πολλές και καλές μουσικές!
Σας περιμένουμε!

Info:
Cocktail & Resto
Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured