Δελτίο Τύπου

New_Zero_God_-_2011_Line-Up

To 2012 ξεκίνησε με το τραγούδι Second Chance των New Zero God & Friends να είναι στο # 1 του CD Baby στις κατηγορίες GOTH  http://www.cdbaby.com/Style/110
και GLAM http://www.cdbaby.com/Style/109


Υπενθυμίζεται ότι το τραγούδι είναι διαθέσιμο (με χρέωση είναι 0.99 cents του Αμερικάνικου δολαρίου) στο λινκ http://www.cdbaby.com/cd/newzerogodfriends 
Και ότι  τα έσοδα πηγαίνουν κατευθείαν στον τραπεζικό λογαριασμό του ιδρύματος  HAWC.

Σκοπός του ιδρύματος HAWC είναι η δημιουργία κοινωνικής αλλαγής και η ανάληψη δράσης κατά της βίας ανάμεσα στα ζευγάρια και της κακοποίησης των παιδιών καθώς και η προφύλαξη των σεξουαλικών μειονοτήτων από την κοινωνική καταπίεση.
 
Η έδρα του HAWC είναι το Σάλεμ της Μασσαχουσέτης και δρα σε όλη την Ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών.
 
Το “Second Chance” κυκλοφόρησε αρχικά το 2005 ως “You Always Get a SecondChance” στο άλμπουμ των Nexus “The Beat Syndicate” και είναι μια σύνθεση τουΔημήτρη Στεβή σε στίχους Μιχάλη Πούγουνα.
Με το νέο τους συγκρότημα, τους New Zero God, συνθέτης και στιχουργός, μαζί με τα άλλα δύο μέλη των New Zero God, τον κιθαρίστα Μιχάλη Χρήστου και τον μπασσίσταΧαρη Σταύρακα, αποφάσισαν να ξαναηχογραφήσουν το τραγούδι για έναν φιλανθρωπικό σκοπό.
Στην νεα αυτή εκτέλεση, εκτός των New Zero God, συμμετέχουν μουσικοί από 6 χώρες.
Ο Will Crewdson (κιθαρίστας του Adam Ant, της Johnette Napolitano –τωνConcrete Blonde – των Scant Regard, των Rachel Stamp κ.α.) παίζει την leadκιθάρα.
Ο Chris Tuke (τραγουδιστής των Αγγλων Berlin Black και μπασίστας των LuxuryStranger) παίζει το μπάσσο.
Ο Martin Birke (τραγούδι και πληκτρα στους Aμερικάνους Genre Peak καιHardboiled Wonderland) παίζει τα πλήκτρα.
Ο Raymond John Rosh των Νοτιοαφρικάνων ANKST, η Susana Egea των ΙσπανώνStereoskop, ο Αμερικάνος μουσικός και ραδιοφωνικός dj Don Campau και ο Γερμανός μουσικός και dj Lord Litter τραγουδούν.
To εικαστικό της κυκλοφορίας ανέλαβε ο Άγγλος Shaun Histed-Todd ενώ το δύσκολο έργο πίσω απ την κοσνόλα του ήχου ανέλαβε ένας παλιός γνώριμος της Ελληνικής ανεξάρτητης σκηνής, ο Χρήστος Μανωλίτσης.
Οι ηχογραφήσεις των New Zero God και η μίξη έγινε στο στούντιο Zoom του Χρήστου Μανωλίτση.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured