Δελτίο Τύπου

red3947

«Η μουσική είναι η ύπαρξή μου, η ψυχή μου, το πάθος μου. Με κάνει αυτό που είμαι. Χωρίς αυτήν είμαι ένα τίποτα.»

 Το elvis, η Go Out Productions και η Red Bull Music Academy παρουσιάσαν τον Brothers’ Vibe, κατά κόσμον Tony Rodriguez, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Γεννημένος στο Νιου Τζέρσεϊ, γιος συλλέκτη δίσκων, ο Tony Rodriguez ξεκίνησε να συλλέγει και να παίζει τους δικούς του από την ηλικία των 11! Το ταλέντο και το πάθος του για τη μουσική τον έφτασαν στα μέσα της δεκαετίας του ’80 να παίζει πέντε (!) βράδια την εβδομάδα στα καλύτερα κλαμπ της Νέας Υόρκης. Το NY Palladium, το Studio 54, το Tunnel και πολλά άλλα τον φιλοξενούσαν μέχρι να νιώσει την ανάγκη να κλειστεί στο στούντιο για να γράψει τη δική του μουσική.

Συνεργάστηκε για καιρό με την Bassment Records, το 1994 ίδρυσε την Brothers’ Vibe Productions και τα tracks του βρίσκονται πάντα στις επιλογές των καλύτερων djs, από τον Derrick May και τον Junior Sanchez, ως τον Luciano και τον Ricardo Villalobos. Πίσω από τα πικάπ, κινείται με την ίδια ευκολία από τις afro-latin καταβολές του ως  τη minimal και jazzy house όπως και το κοινό του, τη στιγμή που θα μιξάρει και λίγη «βρώμικη» disco...

Στις 5 το απόγευμα της ίδιας μέρας έγινε στο elvis  Red Bull Music Academy workshop με εισηγητές τον Tony Rodriguez και τον Sunset Boulevard. Οι δύο τους κάθισαν στο "έδρανο" του καθηγητή και παρέδωσαν σε περίπου 50 επίδοξους μαθητές το απόσταγμα της τεράστιας εμπειρίας τους, τόσο φιλοσοφικά όσο και τεχνικά, με αποτέλεσμα μια απίστευτη μουσική συζήτηση. "Χαίρομαι κάθε φορά που βλέπω ανθρώπους με δίψα για τη μουσική. Νιώθω φανταστικά να μιλάω για το αγαπημένο μου θέμα και να δίνω τη δική μου άποψη και γνώμη, μέσα από τις εμπειρίες μου και τη ζωή μου." Ανάμεσα στο μουσικό κόσμο της Θεσσαλονίκης που έδωσε το παρόν, ήταν και η Μαριτίνα Δασκαλάκη (dj mari.cha), που συμετείχε στο Red Bull Music Academy στο Τορόντο το 2007.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured