Δελτίο Τύπου

2L8_new_battles_cover

Με ένα ενθουσιώδες δελτίο τύπου οι 2L8 ανακοινώνουν τις επέμενες κινήσεις τους:

Το νέο διπλό album μας: "New Battles, without honor and humanity" ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και τώρα είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάνει επιτέλους η στιγμή να το μοιραστούμε μαζί σας!
Και όταν λέμε φτάνει, εννοούμε έφτασε! Μερικές μέρες ακόμα υπομονή για όλους εσάς που αναρωτιέστε και στέλνετε τα μηνύματα σας.
Πράγματι πέρασε καιρός, για την ακρίβεια χρειάστηκε ακριβώς ένας χρόνος ηχογραφήσεων και επεξεργασίας για να φτάσουμε σήμερα να απέχουμε λίγες μόνο μέρες από το να μοιραστούμε μαζί σας τα 32(!) νέα κομμάτια που απαρτίζουν την νέα μας δισκογραφική δουλειά. Ελπίζουμε να είστε έτοιμοι για τον νέο ήχο 2L8!!!
Σε μία κυκλοφορία η οποία θα είναι η πρώτη στην Ελλάδα που γίνεται με τη βοήθεια του κοινού. Όλοι όσοι συμμετείχατε στην προσπάθεια μας, έχετε μια θέση στην καρδιά μας αλλά όπως θα ανακαλύψετε, όχι μόνο εκεί! Και πόση σημασία έχει άραγε, για ένα album που πραγματεύεται το τέλος της δουλείας αλλά και την ίδια την Ελευθερία, να κυκλοφορεί πράγματι ελεύθερο μακριά από τους κανόνες της αγοράς και το παιχνίδι του κέρδους...Φυσικά μία τόσο μεγάλη μουσική παραγωγή δε θα μπορούσε παρά να έχει και μία ανάλογη συσκευασία. Τον σχεδιασμό και την επιμέλεια ανέλαβε η Κωνσταντίνα Καλογρίδη (Κ.Κ.Κ.), για να μας παρουσιάσει ένα βιβλίο 48 σελίδων! Ένα βιβλίο που φιλοξενεί στις σελίδες του ένα κόμικ του Παναγιώτη Πανταζή (Pan Pan), καθώς και τη δική σας μικρή γκαλερί από το Pledge!Το πρώτο βίντεο για το "New Battles" είναι ήδη έτοιμο, χάρη στην προσπάθεια του Γιάννη Καράμπελα, ο οποίος και γύρισε το βίντεο σε φιλμ(!) στα πλαίσια του Αγγλικού διαγωνισμού Straight8 και αφού προβλήθηκε σε διάφορα φεστιβάλ βίντεο ανά τον κόσμο επέστρεψε και σε εμάς, για να μας αφήσει έκπληκτους το ταλέντο που χρειάστηκε για να φτιαχτεί ένα βίντεο που ακολουθεί τόσο πιστά τη μουσική, ενώ είναι γυρισμένο σε φιλμ χωρίς δυνατότητα μοντάζ!


{youtube width="480" height="300"}dXzqGgA5jaY{/youtube}

 

 

 

 

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured