Δελτίο Τύπου

DSC_0144

Μία νέα μπάντα κάνει το ντεμπούτο της μέσα από το καινοτόμο εκπαιδευτικό εγχείρημα, Band Complete, των σπουδαστών της SAE!

Οι σπουδαστές της SAE Athens, στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος Band Complete - που γίνεται για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο-, σε συνεργασία με τον διεθνούς φήμης παραγωγό Chris Tsangarides (Thin Lizzy, Judas Priest, Gary Moore, Black Sabbath, Depeche Mode) παρουσιάζουν τους ανερχόμενους Puta Volcano και το ντεμπούτο EP τους, αναλαμβάνοντας τόσο την παραγωγή (σε μουσικό αλλά και οπτικό επίπεδο) του καλλιτεχνικού περιεχομένου του γκρουπ όσο και την προώθηση του.

Το Band Complete είναι το νέο καινοτόμο εγχείρημα που δημιούργησε πρώτη παγκοσμίως, η SAE Athens, με σκοπό οι φοιτητές της σχολής να έρθουν σε άμεση επαφή με τις πραγματικές συνθήκες εργασίας της σύγχρονης μουσικής βιομηχανίας.

Με την καθοδήγηση καταξιωμένων επαγγελματιών του χώρου, όπως μουσικοί παραγωγοί, φωτογράφοι, σκηνοθέτες, διοργανωτές συναυλιών, κ.ά., οι μαθητές των τμημάτων ηχοληψίας και μουσικής βιομηχανίας της SAE αναλαμβάνουν εξ’ ολοκλήρου την παραγωγή και την προώθηση πρωτοεμφανιζόμενων καλλιτεχνών, λειτουργώντας ως μία ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής στο χώρο της μουσικής.

Αποτέλεσμα αυτής της δημιουργικής διαδικασίας είναι το πρώτο EP των Puta Volcano, καθώς και video clip, φωτογραφίες του γκρουπ, rockumentary αλλά και μία συναυλία-παρουσίαση του ανερχόμενου τετραμελές ροκ γκρουπ.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα του Band Complete και τα πρώτα δείγματα από τις μίξεις, τα making of videos αλλά και τις official photos των Puta Volcano!

Band Complete: www.bandcomplete.com / http://www.facebook.com/bandcomplete
Puta Volcano: www.myspace.com/putavolcano

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured