Δελτίο Τύπου

Όλο το χρόνο κάνεις συναυλίες, λιώνεις τα λάστιχα του van στις μετακινήσεις εκτός, εμφανίζεσαι και επανεμφανίζεσαι στα Kοοκοο και στους Σταυρούς του Νότου με μία σκέψη. Την μεγάλη ανοιχτή συναυλία του καλοκαιριού.
Που είναι μία και έξω. Που δεν έχει άλλη. Και που δεν ξέρεις αν θα παίξεις. Θα βρέξει; Θα συννεφιάσει; Θα έρθει κόσμος; Θα έχει καύσωνα; Θα πετύχει; Θα είμαι φρέσκος και ξεκούραστος;
Επανέρχονται παλιά φαντάσματα του παρελθόντος, αυτές οι νευρωτικές σωματικές διαταραχές που σε πιάνουν πριν το πρώτο σεξ με τον έρωτα της ζωής σου ή πριν το πρώτο σου live παρ όλο που από κάτω μπορεί να είναι μόνον οι γονείς σου και οι τρεις κολλητοί σου.
Ταχυπαλμίες, σφίξιμο στο στομάχι, εφίδρωση και ιδρώτας παντού, στα πλήκτρα του ακορντεόν, στα μικρόφωνα, στις χορδές και στις αγκαλιές μας.
Πέρυσι στο Βράχων ξεκίνησα με το “Δεν Νιώθω Τίποτε”, μόλις είχε σκάσει η βόμβα του ΔΝΤ. Φέτος και πάλι, κάτι σχετικό με πέρυσι, οι αγανακτισμένοι του ΔΝΤ στην πλατεία Συντάγματος. Όλοι εκεί, ξέρουμε δεν ξέρουμε γιατί, βλεπόμαστε και τραγουδάμε, εγώ δεν μουντζώνω, έχω ψυχικά τραύματα από την παιδική μου ηλικία όταν με πρωτοπήγε ο πατέρας μου στο γήπεδο του Παναιτωλικού και όλοι γύρω μου όρθιοι, έβριζαν και μούντζωναν τον διαιτητή και έτσι μικρός που ήμουν θυμάμαι τον ουρανό κομματιασμένο ανάμεσα σε τεντωμένα δάκτυλα και υστερικά ουρλιαχτά. Έκτοτε δεν μπορώ να φασκελώσω, να βρίσω μπορώ, μου αρέσει κιόλας. Με ενοχλεί η βία των χειρονομιών και όχι των λέξεων
Το τι θα γίνει στην Τεχνόπολη λίγο πολύ το ξέρετε. Τα τραγούδια και οι μουσικές μας δοκιμάστηκαν και πέρυσι στον ίδιο χώρο, στο Ark Festival, και από εκεί ορμώμενοι διοργανώνουμε φέτος την πρώτη μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία των Maraveyas Ilegal.
Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα έχουμε μαζί μας όχι ένα φιλοξενούμενο group απλώς, μα ένα εξαιρετικά δουλεμένο και ελπιδοφόρο live, αυτό του Leon και της πολυπληθούς μπάντας του, αυτό το μουσικό φαντασμαγορικό μπουλούκι όπως μου αρέσει να τους αποκαλώ, που θα ανοίξουν την βραδιά με τον καλύτερο τρόπο.
Επίσης έγραψα και ολοκλήρωσα ένα τραγούδι που θα παίξω πρώτη φορά φέτος, είχαμε κάνει μια νύξη το χειμώνα, ένα τραγούδι συσπειρωμένης πορείας εν μέσω δυνατής καταιγίδας.
Εύχομαι να έχουμε ιδανικό καιρό και να τα πούμε.
Περιμένω πως και πως αυτή την βραδιά.
Με Αγάπη,
Κωστής Μαραβέγιας Ιλεγκάλ

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured