Δελτίο Τύπου

Αεικίνητοι όπως πάντα οι Callas. Καταρχήν θα κυκλοφορήσουν με μία από τις σημαντικότερες βρετανικές μπάντες των τελευταίων ετών, τους The Victorian English Gentlemens Club, ένα Split Flexi Single! Είναι μία από τις σπάνιες φορές που ελληνικό συγκρότημα συνεργάζεται με ένα τόσο γνωστό και επιδραστικό αγγλικό σχήμα και είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που θα κυκλοφορήσει από ελληνικό συγκρότημα 7” single σε Flexi Disk! Η παρουσίαση του Flexi θα γίνει στα πρώην γραφεία του βρετανικού μουσικού περιοδικού Artrocker στις 11 Ιουνίου και μια εβδομάδα μετά, στις 18 Ιουνίου, στα πλαίσια του Velvet Prize 2011 στο Six D.O.G.S, όπου και θα υπάρχουν μόλις 100 κόπιες προς πώληση για τους πρώτους που θα προλάβουν!

Επίσης, με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του single, οι Callas παρουσιάζουν το video του «The Girl And The Gun» (feat. The Callasettes), το οποίο αποτελεί μέρος της επερχόμενης ταινίας των Λάκη και Άρη Ιωνά / The Callas.

Οι live εμφανίσεις στο Λονδίνο θα ξεκινήσουν σε ένα από τα πλέον γνωστα club του ανατολικού Λονδίνου, το Favela Chic. Θα εμφανιστούν με τον ανερχόμενο Jack Shirt και θα ακολουθήσει dj set από τις Sirenes.

Παράλληλα οι Λάκης και Άρης Ιωνάς / The Callas θα παρουσιάσουν καινούργια και παλαιότερη εικαστική τους δουλειά στην έκθεση Ντέρτι Humanism που θα πραγματοποιηθεί στην Faggionato Fine Arts και επιμελείται η Νάντια Αργυροπούλου.

{youtube width="480" height="300"}Vwqn0okDZ_I{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured