Δελτίο Τύπου

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του τρίτου προσωπικού του album, με τίτλο faded photographs, το οποίο έχει ήδη αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές από το διεθνή μουσικό τύπο, ο absent without leave επιστρέφει με ένα νέο ep το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα αποκλειστικά σε μορφή βινυλίου!
Η νέα αυτή κυκλοφορία με τίτλο ‘neath the tumbling stars ep περιέχει τρία νέα κομμάτια, τα οποία θα υπάρχουν αποκλειστικά σε αυτό το ep και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο Μάιο από την ελβετική three:four records σε 500 συλλεκτικά 12” βινύλια.
Η μουσική του ‘neath the tumbling stars ep κινείται σε πιο ambient μονοπάτια, σε σχέση με το faded photographs, με αναφορές στον ήχο των labradford, robin guthrie, eluvium κ.ά.
 
Με αφορμή την κυκλοφορία του ‘neath the tumbling stars ep, αλλά και του πρόσφατου faded photographs, ο absent without leave θα πραγματοποιήσει την πρώτη του ευρωπαϊκή tour μέσα στον Απρίλιο-Μάιο.
Αξιοσημείωτη είναι η εμφάνισή του, σε κάποια από τα live αυτής της tour, στο πλευρό συγκροτημάτων όπως οι jeniferever, arms and sleepers, the samuel jackson five κ.ά.
Σε όλα τα live θα είναι διαθέσιμα προς πώληση τόσο το faded photographs και το ‘neath the tumbling stars ep όσο και ένα συλλεκτικό tour ep με ακυκλοφόρητο υλικό.
 
Τα πρώτα επιβεβαιωμένα live είναι τα εξής:
 
21/04 Espace B (w/ :take:), Paris-France
22/04 Le Monde Moderne (w/ geoff mendelson), Lille-France
23/04 Le Plane Ari Home (w/ birds of dawn), Wanquetin-France
03/05 Tora K44 (w/ the samuel jackson five), Athens-Greece
10/05 Rhiz (w/ arms and sleepers), Vienna-Austria
12/05 Tundergyar, Budapest-Hungary
14/05 Manufactura, Timisoara-Romania
16/05 Gambrinus Live Stage (w/ jeniferever), Cluj Napoca-Romania
17/05 Control Club, Bucharest-Romania
18/05 Teloglion Foundation Of Art, Thessaloniki-Greece

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured