news.team

Αναβάλλεται η Βαλκανική περιοδεία των Sun Of Nothing σε Ρουμανία, Τουρκία και Ελλάδα...

Λόγω επιμήκυνσης της ανάρρωσης του εγχειρισμένου πλέον γόνατου του ντράμερ της μπάντας, οι Sun Of Nothing αναβάλουν τις συναυλίες τους σε Ελλάδα, Ρουμανία και Τουρκία που είχαν προγραμματιστεί μεταξύ 22 Μαρτίου και 3 Απριλίου. Οι συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (17 και 19 Μαρτίου αντίστοιχα) θα πραγματοποιηθούν κανονικά με τη βοήθεια του ντράμερ των Tardive Dyskinesia. Λεπτομέρειες για αυτές ακολουθούν παρακάτω.

SUN OF NOTHING & SARDONIS (bel) live σε Αθήνα (17/3) & Θεσσαλονίκη (19/3)
Οι Sun Of Nothing, γιορτάζοντας την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης 3ης δουλειάς τους, καλούνται να μας καθηλώσουν για ακόμη μία φορά με μια δυναμικότατη εμφάνιση. Η σκοτεινή διάθεση, τα βίαια ξεσπάσματα, η βλοσυρή ατμόσφαιρα θα είναι και πάλι παρόντα. Στο An Club (Αθήνα - Πέμπτη 17/3) και στο Αργώ (ex-Cult / Θεσσαλονίκη - Σάββατο 19/3)!
Μαζί τους το stoner doom/sludge ντουέτο από το Βέλγιο που ακούει στο όνομα SARDONIS. Η πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα αναμένεται σαρωτική καθώς έρχονται έτοιμοι να εξαπολύσουν τον fuzz οχετό που καταπιέζεται στις ηχογραφήσεις τους. Πλέον η σκηνή θα έχει κατεδαφιστεί κατάλληλα για να υποδεχθεί τους headliners της βραδιάς.
Την ατμόσφαιρα για τη συναυλία της Αθήνας θα ζεστάνουν οι Nechayevschina, απλώνοντας στον αέρα τα μυστηριακά ψυχεδελικά μουσικά κύματά τους και περιγράφοντας γλαφυρά τις ανατολίτικες εμμονές τους. Το ανάλογο group για τη Θεσσαλονίκη αναμένεται να επιβεβαιωθεί πολύ σύντομα.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00. Το live ξεκινάει αυστηρά στις 20:30
Είσοδος: 5€ (δε θα υπάρξει προπώληση)
Τη συναυλία της Αθήνας θα ακολουθήσει after party στο Roi Mat.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured