Η Θεοδοσία δεν είναι μόνο μια τραγουδίστρια, είναι “όλα”. Δεν παριστάνει κάτι, είναι αυτό που νιώθει ο καθένας μας ακούγοντας και βλέποντάς την. Γραφή, φωνή και εικόνα σε πλήρη αρμονία. Καταγράφει τη μουσική και τους στίχους που είναι μέσα της. Γράφει εξαιρετικά τραγούδια και κατόπιν τους δίνει ζωή μέσα από το σώμα της. Τα ερμηνεύει μοναδικά, προσωπικά και τα αναπαριστά με την παρουσία της. Χρησιμοποιεί την έκφρασή της και το σώμα της για να μας τα μεταδώσει. Το τελευταίο της άλμπουμ «Α γαπήσου» που γεννήθηκε μέσα στο σκοτάδι όταν γράφτηκε η λέξη μέσα της, δημιούργησε έντεκα τραγούδια που αποσκοπούν καθαρά στη θεραπεία του εγωισμού μας, ο οποίος έχει την αγάπη πάντα θύμα. Κατευθύνεται κατευθείαν στην καρδιά και από εκεί παίρνει όλα τα μηνύματα για να ανοίξουν καινούργιοι δρόμοι απερίγραπτοι και απεριόριστοι.

Η Θεοδοσία, θα βρεθεί ξανά κοντά στους φίλους της, στη σκηνή του KooKoo την Πέμπτη 3 και 10 Μαρτίου,  με τραγούδια από το τελευταίο της άλμπουμ «Α γαπήσου»,  παλιότερες επιτυχίες της, τραγούδια από τις συνεργασίες της με τους Πυξ Λαξ, Γιώργο Μίχα και Mode Plagal, καθώς και επιλεγμένες διασκευές από το χώρο της ξένης μουσικής – Janis Joplin, Nina Simone, Rolling Stones κ.α.

Το Avopolis προσφέρει και για τις δύο εμφανίσεις της Θεοδοσίας Τσάτσου, από 5 διπλές προσκλήσεις. Στείλτε τις συμμετοχές σας στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αναφέροντας το ονοματεπώνυμό σας καθώς και την ημερομηνία που επιθυμείτε να πάτε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μία ημέρα πριν με απαντητικό email.

 

 

INFO

Είσοδος :12€  (με ποτό)
Doors open : 21:30

KooKoo  Live Music Bar  03 & 10 /03 / 2011
Ιάκχου 17, Γκάζι,
Κρατήσεις : 210- 3450930 / 6933-331003

http://www.tsatsou.com

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured