Το “Reptiles”, δεύτερο άλμπουμ των Dr.Atomik κυκλοφορεί σήμερα, 7 Φεβρουαρίου 2011 απ’ τη Greek Crisis Records “σκληρά” ηλεκτρονικά κι απρόοπτους θορύβους. Μιά μουσική πραγματικά σύγχρονη που υπερβαίνει τα όρια που θέτει η αγορά γιά τον “μοντέρνο” ήχο. Οι Dr.Atomik, είναι επηρεασμένοι από ένα ευρύ φάσμα μουσικών ειδών και ρευμάτων: Από τα διάφορα παρακλάδια του rock’n’roll των τελευταίων πενήντα χρόνων και το blues, ως τη jazz και την avant-garde... Οι επιρροές αυτές εδώ εκφράζονται με ωριμότητα: Ως βιώματα, δηλαδή, κι όχι ως απόπειρες μίμησης αγαπημένων προτύπων.

Η παραγωγή και η μίξη έγιναν απ’ τον Αντώνη Λιβιεράτο. Η ηχογράφηση έγινε απ’ τον Αντώνη Λιβιεράτο και τον Μανώλη Αγγελάκη. Η παραγωγή ολοκληρώθηκε στο hobART phASe Studio, το “σπιτικό” στούντιο του Λιβιεράτου.

Το άλμπουμ κυκλοφορεί σε δύο μορφές:

-CD (CD1001): Συσκευασία jewel box με οκτασέλιδο booklet

-LP (LP1001): “Special Edition” 300 αριθμημένα αντίτυπα σε βινύλιο 180gr

που το καθένα τους συνοδεύεται από ένα αντίτυπο του άλμπουμ σε CD.

Η Greek Crisis Records είναι μιά Αστική Μη Κερδοσκοπική Eταιρεία με στόχο την παροχή υποστήριξης στους δημιουργούς για την κυκλοφορία και τη διάδοση της δουλειάς τους.

Το Reptiles των Dr.Atomik είναι η πρώτη της κυκλοφορία. Θα ακολουθήσουν μέσα στην επόμενη άνοιξη το νέο άλμπουμ του Σωτήρη Δεμπόνου με τίτλο “Blue Nevus”, καθώς και η έκδοση σε βιβλίο του Ημερολογίου του Δρος Ατόμικ.

www.dratomik.com

www.greekcrisisrecords.gr

www.myspace.com/dratomikband

www.youtube.com/dratomikband


 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured