H Μητέρα Φάλαινα Τυφλή, ζωντανή στο ΚΥΤΤΑΡΟ

 

Opening Act: Άγριες Φράουλες

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011
ΚΥΤΤΑΡΟ
ΗΠΕΙΡΟΥ 48 & ΑΧΑΡΝΩΝ
ΤΗΛ.: 210 8224134
www.kyttarolive.gr

Έναρξη: 21.30
Είσοδος: 10€

Η Μητέρα Φάλαινα Τυφλή υποδέχεται το 2011 δυναμικά και σας προσκαλεί  σ’ έναν παλιό, γνώριμο και ηλεκτρισμένο χώρο, το ιστορικό Κύτταρο!

Την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011 και λίγο μετά τις 9 το βράδυ, το αεικίνητο ωδικό κήτος της πόλης κάνει και πάλι την ανάδυσή του, εξαπολύοντας μελωδικούς και ρυθμικούς πίδακες χαράς και χορού, με τραγούδια από την πρώτη της κυκλοφορία με τίτλο «Ορχήστρα στο Βυθό» (Οκτώβριος 2010, «Πλαγκτόν»), ξεχωριστές διασκευές αγαπημένων κομματιών, αλλά και ολοκαίνουργια Φαλαινοτράγουδα! Έχοντας στις αποσκευές της και την πρόσφατη βράβευση του Τραγουδιού του Μήνα («Ανθρώπινος Πυρσός», Δεκέμβριος 2010) στο έγκυρο και ενημερωμένο μουσικό portal του Jumping Fish, είναι πανέτοιμη να προσφέρει σε κάθε καρδιά που θέλει να ταξιδέψει στο μουσικό της βυθό, η Μητέρα Φάλαινα Τυφλή επανέρχεται για να ικανοποιήσει και τις πιο αχόρταγες ψυχές, τα πιο ανικανοποίητα αυτιά, τους δικούς της φίλους!

Εκλεκτοί καλεσμένοι σε τούτο το ταξίδι, οι εκρηκτικές και ηλεκτρισμένες Άγριες Φράουλες, οι οποίες παρουσιάζουν τραγούδια από τον πολυαναμενόμενο πρώτο τους δίσκο.


www.falaina.gr
www.jumping fish/falaina

 

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured