Ο κιθαρίστας Μπάμπης Παπαδόπουλος σε συνεργασία με τέσσερις μουσικούς στην ζωντανή  παρουσίαση του  άλμπουμ του Απ’τη Σπηλιά του Δράκου. Το άλμπουμ ήδη παρουσιάστηκε ζωντανά  στη Θεσσαλονίκη τον προηγούμενο μήνα  με μεγάλη επιτυχία και είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται στην Αθήνα.  
 
Το Απ’τη Σπηλιά του Δράκου είναι ένα  από τα σημαντικότερα άλμπουμ της χρονιάς που μόλις τελείωσε, μιας και βρέθηκε στα 10 καλύτερα του 2010 στις σχετικές λίστες έντυπων και ηλεκτρονικών περιοδικών . 
 
Στη σκηνή του Bios θα βρίσκονται ο Μπάμπης Παπαδόπουλος στην κιθάρα, οι μουσικοί που συμμετείχαν και στην ηχογράφηση του άλμπουμ (δηλ. ο Δημήτρης Βλαχομήτρος στο μπουζούκι και ο Διονύσης Μακρής στο κοντραμπάσο) με την προσθήκη δύο επιπλέον μουσικών: Φώτης Σιώτας (βιολί) και Μιχάλης Βρέττας (βιολί επίσης).
              
Εκτός από τα κομμάτια του άλμπουμ Απ’ τη σπηλιά του Δράκου θα παρουσιαστούν και κομμάτια από το πρώτο άλμπουμ του Μπάμπη Παπαδόπουλου (Σκηνές από ένα ταξίδι Puzzlemusik 2008), για πρώτη φορά σε αυτή τη μορφή.
              
Όλα τα κομμάτια (παλαιότερα και νέα) είναι ενορχηστρωμένα για το παραπάνω μουσικό σχήμα και ο ήχος είναι καθαρά ακουστικός.
 
Bios: Πειραιώς 84
τηλ.210- 3425335 www.bios.grΕισιτήριο: 15 ευρώ
Ώρα έναρξης : 10 το βράδυ

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured