Δείτε το νέο video-clip της Ελεωνόρας Ζουγανέλη αποκλειστικά στο amstel.gr!

news.team
news.team

Mια ακόμη μοναδική μουσική αποκλειστικότητα από την Amstel !

Μπείτε τώρα στο νέο site της Amstel www.amstel.gr και απολαύστε πρώτοι
το ολοκαίνουργιο video clip της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, «Η αγάπη αργεί» !
 
Αθήνα, Δεκέμβριος 2010. Η Amstel  συνεχίζει τις ανατρεπτικές μουσικές της προτάσεις εξασφαλίζοντας μοναδικές αποκλειστικότητες αγαπημένων καλλιτεχνών της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής.

Από τις 13 Δεκεμβρίου 2010, οι θαυμαστές της Ελεωνόρας Ζουγανέλη μπορούν να απολαύσουν πρώτοι το  ολοκαίνουργιο video clip της νέας της επιτυχίας «Η αγάπη αργεί», σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Καλαϊτζή, αποκλειστικά από το νέο site της Amstel, www.amstel.gr. Η νέα αυτή επιτυχία σε στίχους της Όλγας Βλαχοπούλου  και μουσική του Τρύφωνα Κουτσουρέλη κυκλοφορεί από την ΕΜΙ στη δεύτερη χρυσή δισκογραφική δουλειά της Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τίτλο «Έξοδος 2» ταξιδεύοντας μας σε δρόμους πιο ηλεκτρονικούς αυτή τη φορά.
Το καινούργιο site της Amstel www.amstel.gr έχει ήδη γίνει το νέο σημείο συνάντησης, ενημερώνοντας την online παρέα για τα μουσικά (και όχι μόνο) δρώμενα.
Συντροφιά με την αγαπημένη μας μπίρα Amstel ζούμε έντονες μουσικές στιγμές, παρέα με φίλους, καλή διάθεση και την καλύτερη  Ελληνική μουσική!

Στηρίζουμε την Ελληνική Μουσική … γιατί έτσι σας αρέσει ! 

Λίγα λόγια για την Amstel:
Η στήριξη της Ελληνικής μουσικής αποτελεί έναν από τους βασικούς άξονες δραστηριοποίησης της Amstel για περισσότερο από δυο δεκαετίες. Με έντονη χορηγική δραστηριότητα, η Amstel στηρίζει κάθε πρωτότυπη, αυθεντική και μοναδική μουσική εμπειρία για το ελληνικό κοινό… μουσικά δρώμενα και φεστιβάλ (river party Νεστόριο Καστοριάς / Φεστιβάλ ΑΡΔΑ Καστανιές Έβρου) συναυλίες, μουσικές σκηνές και διαγωνισμούς και βεβαίως τη μοναδική εκπομπή στο είδος της ‘Amstel Live… γιατί έτσι σας αρέσει’. 


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ύστερα από το πρόσφατο ατύχημα που είχε στην κηπουρική, αλλά τώρα νιώθει πολύ καλύτερα -"Sheer Heart Attack"όνομα

Η "phygital edition" του διεθνούς συνεδρίου για τη μουσική θα γίνει από 16-21 Ιουνίου.

Το “Patent Leather Do-Over” σε μουσική του Jack Antonoff είναι το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο ...

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, αφού μας πήραν το moshing και

Music Types: Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε την αυτοβιογραφία του Tricky, Hell Is Round The Corner και κατάλαβε πως, όταν έχεις ζήσει ανάμεσα στη βιωματική φθορά

Top
0
Shares