Από την Κυριακή 21 Νοεμβρίου και για τέσσερις Κυριακές, ανεβαίνουν στην σκηνή του Ρυθμού Stage στην Ηλιούπολη και μας παρουσιάσουν μια επιλογή από δικά τους κομμάτια, αλλά και αγαπημένες συνθέσεις άλλων δημιουργών. Από Χατζιδάκι μέχρι Leonard Cohen, ο Σταύρος και η Ευτυχία διασκευάζουν με το δικό τους στίγμα παραδοσιακά, λαϊκά και νεώτερα τραγούδια με μοναδικό τρόπο σε ένα εξαιρετικό live.
Σε δύο από τις εμφανίσεις τους θα έχουν μαζί τους ως special guest τους Γιώτα Νέγκα (στις 28/11) και Μίλτο Πασχαλίδη (στις 5/12).

Tο Αvopolis σε συνεργασία με την Show What , δίνει την ευκαιρία σε 2 αναγνώστες να κερδίσουν από 1 διπλή πρόσκληση για την παράσταση του Σταύρου Σιόλα και της Ευτυχίας Μητρίτσα στο Ρυθμό Stage, την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου.
Στείλτε τις συμμετοχές σας μέσω mail στο
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , ως την Πέμπτη 9/12, στις 15.00 το μεσημέρι, για να μπείτε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω mail.


Μαζί τους οι:
Νίκος Χριστόπουλος: τύμπανα
Άγγελος Παπαδάτος: ηλεκτρικό & ακουστικό μπάσο
Λευτέρης Πουλιου: πλήκτρα & άλτο σαξόφωνο
Τίμος Παύλου: κιθάρες

Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη   Τηλ: +302109750060

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured