"THE GUILT OF FEELING ALIVE" digipack CD, coloured LP & limited editions

“...και η σπείρα συνεχίζει να εξελίσσεται άκομψα προς τα κάτω και τα μέσα, προσεγγίζοντας έναν πυρήνα υγρό και ασταθή. Έναν πυρήνα βαρύ και σκοτεινό, που κρύβει μέσα του τα πιο οξέα υλικά: ηχητική ακρότητα, ασπρόμαυρο Νιχιλισμό, βλοσυρή ασάφεια, κυνική εξωστρέφεια...”

Μετά από δύο full length-διαμάντια του ελληνικού underground, οι Sun Of Nothing, η αιχμή της
εμπροσθοφυλακής του Ελληνικού ακραίου ήχου, κυκλοφορούν σε συνεργασία με την Catch The Soap Productions το τρίτο τους full length με τίτλο “The Guilt Of Feeling Alive”. Ξεπερνώντας τις εύκολες κατηγοριοποιήσεις, δημιουργούν την αδιαμφισβήτητα σπουδαιότερη και πλουσιότερη δουλειά τους μέχρι τώρα, προσθέτοντας την κορυφή ενός άτυπου τρίπτυχου-μνημείου στην ηχητική βία και το ενδότερο σκοτάδι.

Το “The Guilt Of Feeling Alive” θα κυκλοφορήσει σε digipack CD έκδοση, σε δύο ξεχωριστές χρωματιστές εκδόσεις βινυλίου, καθώς και σε ειδικές limited χειροποίητες εκδόσεις: μία book CD edition 68 σελίδων σε 110 αντίτυπα* και μία μαύρου βινυλίου, το καθένα με μοναδικά μεταξοτυπωμένα εξώφυλλα διαφορετικά από αυτά της κανονικής έκδοσης (die-hard limited edition, 20 αντίτυπα συνολικά με μόνο τα 12 διαθέσιμα στο κοινό).** Το digipack CD αναμένεται να ειναι στα ράφια των καταστημάτων μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, ενώ τα βινύλια στα μέσα του Ιανουαρίου.

*Η περιορισμένη book CD edition δε θα ειναι διαθέσιμη στα καταστήματα, παραμόνο στο online store της CTS και στο release live της μπάντας την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου στο Αn Club. Περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω.
**H die-hard limited edition του βινύλιο θα ειναι αποκλειστικά διαθέσιμη σε κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο 1ο Soap Party τη Τετάρτη 1/12 στο Dasein. Περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω.
Για να προπαραγγείλετε την digipack έκδοση του CD καθώς και τις χρωματιστές βυνιλιακές εκδόσεις κάντε click  για να μεταφερθείτε στο (υπό κατασκευή) on-line store της Catch The Soap.

http://www.ctsprods.com/

Sun Of Nothing dj set - 1st Soap Party @ Dasein (1/12)

 Catch The Soap Productions - με αφορμή την κυκλοφορία "The Guilt Of Feeling Alive" των Sun Of Nothing - εγκαινιάζει τα "Soap Parties" στο Dasein - Coffee, Art & Spirits (Σολωμού 12, Εξάρχεια). ΤηνΤετάρτη 1 Δεκεμβρίου στις 21:30, ο frontman των Sun Of Nothing Ηλίας (aka Cocaine Death) αναλαμβάνει τα decks με ξεχωριστές προσωπικές επιλογές που απλώνονται “από την obscure 80's synth μέχρι την kvlt black metal και από την dance μουσική του '90 μέχρι τους αφανείς ήρωες του σήμερα”.

Αποκλειστικά και μόνο οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να προπαραγγείλουν τη κανονική έκδοση βινυλίου, δηλώνοντας τη επιθυμία τους να συμμετάσχουν στην κλήρωση (που θα πραγματοποιηθεί το ίδιο βράδυ τα μεσάνυχτα) για να τους αποσταλεί η συλλεκτική die-hard limited edition αντί της κανονικής. ΠΡΟΣΟΧΗ: η die-hard limited edition θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά και μόνο εκείνο το βράδυ!

FREE live release party @ An Club (13/1/2011)

Οι Sun Of Nothing, γιορτάζοντας την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης 3ης δουλειάς τους, καλούνται να μας καθηλώσουν για ακόμη μία φορά με μια δυναμικότατη εμφάνιση, σε ένα σετ διάρκειαςτουλάχιστον 2 ωρών. Η σκοτεινή διάθεση, τα βίαια ξεσπάσματα, η βλοσυρή ατμόσφαιρα θα είναι και πάλι παρούσα - στο An Club (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια) την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου!
Την ατμόσφαιρα θα ζεστάνουν οι Nechayevschina, απλώνοντας στον αέρα τα μυστηριακά ψυχεδελικά μουσικά κύματά τους και περιγράφοντας γλαφυρά τις ανατολίτικες εμμονές τους.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00. Το live ξεκινάει αυστηρά στις 20:30

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
θα ακολουθήσει after party στο Roi Mat

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured