Γιορτάζουμε τον πρώτο χρόνο του web radio & του ενημερωτικού site ViaSound και θέλουμε να ανεβάσουμε vibes για τον χρόνο που έρχεται, οργανώνοντας ένα πάρτι με δυνατά beats. To Σάββατο 27 Νοεμβρίου στο 6 D.O.G.S. Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι [Είσοδος 7 ευρώ]

Line up:
Elliott Dodge (UK)
Dj Subotic (RS)
Harris (Funxion) - techno set
ViaSound Crew

To πάρτι θα ανοίξει στις 23:00 ο Harris (funxion) με techno set, καθορίζοντας το σκηνικό της strictly techno από νωρίς και κλείσιμο από ViaSound crew.

Elliott Dodge
O Elliott Dodge έχει 10ετή και πλέον καριέρα ως Dj και είναι μεγάλος fan όλου του εύρους της techno, έχει αναγνωριστεί για τον ιδιαίτερο ήχο του από τον Dave Clarke στο Whitenoise Radio show του. Εχει συνεργαστεί με Quantec (Styrax) και Rennie Foster (Subject Detroit), έχει releases στην θρυλική Nightvision label του Orlando Voorn και έχει την υποστήριξη των θρύλων της Detroit, Hood & Jeff Mills. Είναι ο ιδρυτής της Snapshot Records, γνήσιος εκπρόσωπος της κλασσικής UK techno με έμφαση σε mechanical pulse και underlying Funk. Η εκπομπή του στο ViaSound web Radio είναι εβδομαδιαία, κάθε Πέμπτη στις 22:00 με πολλούς fans απ’όλο τον κόσμο.
http://www.myspace.com/snapshotrecordings

Dj Subotic
O Milenko Subotic είναι Dj και παραγωγός από τη Σερβία. Οι παραγωγές του κυμαίνονται από moody Detroit techno, μέχρι techno stompers. Αναγνωρίστηκε από τον θρύλο της techno Orlando Voorn, ο οποίος του ζήτησε να ρεμιξάρει τον ύμνο των 90s "Game One", του Voorn και του Juan Atkins. Αυτή ήταν και η αρχή της αναγέννησης του label του Voorn, Nightvision, με την οποία ο Subotic κυκλοφόρησε και άλλα deep και old school techno tracks, μαζί με τον Steve Rachmad, Ken Ishii, Terrence Dixon κα. Η κυκλοφορία του στην E-Motionz Records έλαβε θετική ανταπόκριση από: Laurent Garnier, Sasha, Silicone Soul κα, ενώ παραγωγή του έγινε remix από τους Technasia. To πολυποίκιλο στυλ του σε παραγωγές αντικατοπτρίζεται στα dj sets και στα mix του και περιλαμβάνει τα πάντα μεταξύ soulful techno, ear raping Redshape synths ακόμα και dubstep. Έχει μηνιαίο show στο ViaSound web Radio.
http://www.myspace.com/msubotic

Το διαδικτυακό ραδιόφωνο της ViaSound συνεχίζει να εκπέμπει σταθερά για 2η συνεχόμενη σεζόν. Ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2009 και μέσα σε αυτόν το χρόνο έχει διανύσει αξιόλογη πορεία. Το background των καλλιτεχνών που ανήκουν στο δυναμικό του ViaSound Web Radio, συμπεριλαμβάνει 61 συμμετοχές από 23 χώρες.
Το ViaSound web Radio είναι από τα ελάχιστα ραδιόφωνα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα που προσφέρει music nonstop, συνεχή παρουσίαση νέων tracks & releases και σίγουρα το μοναδικό με τόσες πολλές και αξιόλογες συνεργασίες από το εξωτερικό. Με σεβασμό στους πρωτοπόρους, δίνει προτεραιότητα στα νέα πρόσωπα, στις νέες δισκογραφικές εταιρείες και εκείνους τους καλλιτέχνες που προτείνουν και προωθούν σήμερα, την μουσική του αύριο.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured