Η Inner Ear παρουσιάζει:

O Θανάσης Παπακωνσταντίνου στην Inner Ear

Η Ιnner Ear ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου για το επερχόμενο ηχογράφημα του «Ο Ελάχιστος Εαυτός» που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιανουάριο.

Η Λένα Πλάτωνος στην Inner Ear

Η Inner Ear συνεργάζεται με τη Λένα Πλάτωνος για την κυκλοφορία του ηχογραφήτος της με μελοποιημένα ποιήματα του Καβάφη και τον Γιάννη Παλαμίδα στην ερμηνεία. Το"Λένα ΠλάτωνοςΚΑΒΑΦΗΣ13Τραγούδια" θα κυκλοφορήσει, άνευ απροόπτου, στις 10 Δεκεμβρίου και θα παρουσιαστεί στο Παλλάς στις 10 & 11 Δεκεμβρίου με τίτλο "Κ.Κ", υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Δημήτρη Παπαιωάννου.
Περισσότερες πληροφορίες σύντομα.


Εξώστης - Νέο Sublabel

Η Inner Ear ανακοινώνει τη δημιουργία τoυ νέου sublabel της, «Εξώστης» που πρόκειται να φιλοξενήσει τις ελληνόφωνες παραγωγές που θα κυκλοφορήσουν από την εταιρία.
Από τον Εξώστη θα κυκλοφορήσει το νέο ηχογράφημα του Φοίβου Δεληβοριά, «Ο Αόρατος Άνθρωπος», που αναμένεται στα μέσα Δεκεμβρή, ενώ ήδη μπορείτε να ακούσετε το πρώτο κομμάτι "Bolero" αποκλειστικά από το Μελωδία 99,2.
Επιπλέον θα κυκλοφορήσει η νέα δουλειά του Μανώλη Αγγελάκη, «Τι κάνουν οι σκιές τη νύχτα;», καθώς και τα ηχογραφήματα της Λένας Πλάτωνος και του Θανάση Παπακωνσταντίνου.
Περισσότερες πληροφορίες σύντομα

http://www.inner-ear.gr/

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured