news.team

H Εθελοντική Ομάδα «ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ»

διοργανώνει το

1o Πάρτι Αγάπης


Σάββατο 20 Νοεμβρίου
Roxy’s Club
(Αγγέλου Πυρρή 5, Πύργος Αθηνών, κτίριο 3)

Είσοδος: 12 ευρώ με ποτό
Doors open: 22.30

Η Εθελοντική Ομάδα «Εκδρομή της Αγάπης» διοργανώνει την πρώτη της εκδήλωση το Σάββατο 20 Νοεμβρίου στο Roxy’s Club, στον Πύργο Αθηνών στους Αμπελόκηπους.

Στο πάρτι θα γίνει παρουσίαση της «Εκδρομής της Αγάπης» με παράλληλες προβολές, ενώ το κέφι και ο χορός θα κρατήσει μέχρι το πρωί με ένα super ξεσηκωτικό dj set από τον Giorgio K.

Τα έσοδα θα διατεθούν για την πραγματοποίηση της πρώτης πρότυπης εκδρομής βιωματικής μάθησης στο Ναύπλιο για τα παιδιά 6-12 ετών του Ζάννειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας.

Ποιοι είμαστε

Η «Εκδρομή της Αγάπης» είναι η δράση μιας εθελοντικής ομάδας που προσφέρει δωρεάν πρότυπες εκδρομές βιωματικής μάθησης σε παιδιά, νέους και νέες με κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα.

Το όραμά μας είναι η δημιουργία ενός θεσμού που θα συμβάλλει στην ανάπτυξη των νέων ανθρώπων με στόχο την εξέλιξή τους σε αυριανούς πολίτες που προάγουν αξίες όπως η ισότητα, η αποδοχή της διαφορετικότητας, η κοινωνική ευημερία και η περιβαλλοντική προστασία.

Στα πλαίσια αυτά, η Εκδρομή της Αγάπης σε συνεργασία με κοινότητες, ιδρύματα και άλλους φορείς διοργανώνει μονοήμερες εκδρομές σε προορισμούς κοντά στην Αθήνα, όπως Πάρνηθα, Σούνιο, Χαλκίδα, Ναύπλιο, Άργος, Καλάβρυτα, Επίδαυρος, Μυκήνες, Δελφοί κ.ά., δίνοντας στα παιδιά και στους νεαρούς εκδρομείς τη δυνατότητα:

 να γνωρίσουν νέους τόπους
 να έρθουν σε επαφή με την ελληνική φύση
 να επισκεφθούν αμπελώνες, οινοποιεία, μονάδες γεωργικής παραγωγής, βιοτεχνίες, βιομηχανίες και φράγματα
 να ανακαλύψουν τον πλούτο της ελληνικής γλώσσας
 να γνωρίσουν μέσα από το παιχνίδι και την έρευνα τον ελληνικό πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα, τις τέχνες (βιωματικές ξεναγήσεις σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, γνωριμία και συνεργασία με τοπικές κοινότητες, συμμετοχή σε τοπικές γιορτές, εκθέσεις, προβολές)
 να συμμετέχουν σε αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες με εργαλεία τη βιωματική μάθηση υπό την καθοδήγηση ατόμων με εμπειρία στην ψυχολογία, τον εθελοντισμό και τον προσκοπισμό

Ας ενωθούμε όλοι για να διαδώσουμε μαζί το μήνυμα της αγάπης!


Πληροφορίες:

1ο Πάρτι Αγάπης
Σάββατο 20 Νοεμβρίου
Roxy’s The Club: Αγγέλου Πυρρή 5, Αμπελόκηποι, Πύργος Αθηνών, κτίριο 3 (δίπλα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο)
Είσοδος: 12 ευρώ με ποτό
Doors open: 22.30

Επικοινωνία - Κρατήσεις:

Eκδρομή της Αγάπης

Τιμολέων Γκέτσος  6974461019 Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Όλγα Γεωργίου       6972327230 Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://www.facebook.com/group.php?gid=123969380947678

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured