news.team

Αγγέλα
Ένα έργο του Γιώργου Σεβαστίκογλου

Αθήνα, λίγο μετά τον εμφύλιο…
Η νεαρή υπηρέτρια Τασία πέφτει από το μπαλκόνι του σπιτιού που δούλευε και πεθαίνει. Όλοι προσπαθούν να κρύψουν το γιατί, και ταυτόχρονα μας αποκαλύπτουν την Ελλάδα της δεκαετίας του ’50.
Μια ιστορία βαθύτατα πολιτική  κι έντονα επίκαιρη γραμμένη σε μια γλώσσα γεμάτη ζωή κι ατόφιους χαρακτήρες που ξεκινάει με μία αυτοκτονία στη δεκαετία του ‘50 και… συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Το Avopolis, σε συνεργασία με την Ομάδα ΑΣΙΠΚΑ προσφέρει 4 διπλές προσκλήσεις για κάθε Δευτέρα και Τρίτη, από τις 8 Νοεμβρίου μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου.
 Στείλτε ένα e-mail με θέμα «Αγγέλα Παπάζογλου» στο
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., στο οποίο να αναφέρετε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, ένα κινητό και ένα σταθερό τηλέφωνο, καθώς και την ημέρα που θα θέλατε να παρακολουθήσετε την παράσταση. Σε περίπτωση που έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε οποιαδήποτε από τις παραστάσεις, γράψτε "Οποτεδήποτε". Οι νικητές θα ενημερωθούν με απαντητικό e-mail τρεις ώρες πριν την έναρξη της παράστασης (21:30).

Συντελεστές της παράστασης:
 
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μπίτος
Σκηνικά-Κοστούμια: Κωνσταντίνος Ζαμάνης
Φωτισμοί: Νύσος
Ερμηνεύουν: Αρφάνη Λένικα, Δημητρόπουλος Νίκος, Δράκου Ειρήνη, Ζαραφίδου Ελένη, Ιωακείμ Πανάγος, Λυτού Ρίτα, Μάρκου Κλεοπάτρα, Μπαρδουνιώτη Σταυρούλα, Στυλιανέσης Βασίλης
Μουσικοί:Βελώτης Μανώλης, Δημοπούλου Ελένη, Κουφογιώργος Δημήτρης.


Θέατρο Σφενδόνη – Μακρή 4, Μακρυγιάννη.
Τηλέφωνο: 2109246692

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured